Ο σπουδαίος Γιώργος Αρμένης έρχεται απόψε στη δημοφιλή σειρά «Αυτή η νύχτα μένει»

Γιώργος Αρμένης

Η πιο πολυαναμενόμενη είσοδος ηθοποιού σε σειρά τη φετινή σεζόν, είναι γεγονός...

Ηθοποιός, σκηνοθέτης και θεατρικός συγγραφέας, μαθητής του Καρόλου Κουν… Ο σπουδαίος και περιζήτητος Γιώργος Αρμένης, έρχεται απόψε στη δημοφιλή σειρά του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει». Ο ηθοποιός μπαίνει στο σίριαλ ως Μήτρος Διαγόρας και όλα αλλάζουν…

Πίσω από το εκπολιτισμένο παρουσιαστικό του, ο Μήτρος Διαγόρας, κρύβει μια στεγνή καρδιά. Κανείς δεν ξέρει ποιος είναι, ούτε τι σχεδιάζει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα κάνει πίσω σε τίποτα.

Ο Παπαδόπουλος υποδέχεται το αφεντικό του και από την πρώτη στιγμή του δείχνει ότι δεν θα περάσει καλά τώρα που έφτασε στην πόλη.

Ο Διαγόρας είναι αποφασισμένος να καταστρέψει τον Στρατή κάνοντας τα πάντα για να το πετύχει. Η Διαμάντω βλέπει μπροστά της τον χειρότερο εφιάλτη της και θα κάνει ό,τι μπορεί για να προστατέψει το γιο της.

Ο Γιώργος Αρμένης θα βρίσκεται από το αποψινό επεισόδιο στο «Αυτή η νύχτα μένει» και η παρουσία του στη σειρά αναμένεται να αυξήσει περαιτέρω το ενδιαφέρον του κοινού.

Αυτή η νύχτα μένει – Τι θα δούμε απόψε, Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου

O Παπαδόπουλος φθάνει στο Όνειρο με τη συνοδεία της αστυνομίας και ο Στρατής πανικοβάλλεται με τις αναφορές του στο νεκρό Νώντα. Η Αγλαΐα ανακοινώνει την πρόθεση της στο Στέλιο να τον εγκαταλείψει, οδηγώντας τον στα άκρα. Ο Τάσος προσπαθεί να δικαιολογηθεί, κανείς όμως δεν φαίνεται να ‘χει πρόθεση να τον συγχωρέσει.

Η Διαμάντω βρίσκεται πλάι στη Λαμπρινή, τη γυναίκα του Θοδωράκη. Η Ζέτα κλονίζεται από την εκρηκτική συμπεριφορά του Στρατή και η Νίτσα ζητά τη βοήθεια του Σταύρου για να τη συνεφέρει. Η ρήξη στις σχέσεις Χρήστου και Σταματιάδη μοιάζει πλέον αναπότρεπτη.

Η ξαφνική επιδείνωση της υγείας του Αχιλλέα κλονίζει αποφασιστικά τη Μυρτώ. Ο Στρατής μοιράζεται τις υποψίες του για τη δολοφονία του Βαγγέλη με τον Σταματιάδη την ίδια στιγμή που ο μυστηριώδης Διαγόρας κάνει για πρώτη φορά την εμφάνιση του στην πόλη.