Ο πρωταγωνιστής της «Μενεξέ» έρχεται στο Ezel!

Διαβάστε λεπτομέρειες για τον ρόλο του

Κι αυτό γιατί γύρω στον Αύγουστο αναμένεται να τον δούμε να παίζει στους απέναντι, δηλαδή στο Ezel που προβάλει ο ΑΝΤ1. Οι δυο γοητευτικοί κύριοι της τουρκικής τηλεόρασης, ο ξανθός Κιβάντς και ο μελαχρινός Κενάν συναντήθηκαν τηλεοπτικά για πρώτη φορά στα πλατό του Ezel το 2010 προκειμένου να συμπράξουν σε τρία επεισόδια στον δεύτερο κύκλο της σειράς.

Σύμφωνα με το περιοδικό «Tvzapping», η πρόταση ήρθε από τους παραγωγούς της σειράς στον Kιβάντς στις αρχές του περασμένου καλοκαιριού και ο ηθοποιός δέχτηκε με πολλή χαρά να υποδυθεί έναν ρόλο πολύ διαφορετικό από αυτούς που είχε υποδυθεί στο παρελθόν : Τον μαφιόζο Σεκίζ, ο οποίος έρχεται για να ταράξει τα νερά της ζωής του Ezel.

Για τις ανάγκες του συγκεκριμένου ρόλου, ο Κιβάντς εμφανίζεται πολύ διαφορετικός από ό,τι τον γνωρίζαμε : Με πυκνό μούσι και κάποια κιλά παραπάνω, δεν θυμίζει σε τίποτα το καλό παιδί που έπαιζε στις προηγούμενες σειρές όπου πρωταγωνιστούσε. Ο Κενάν ήταν ιδιαίτερα ενθουσιώδης με την είδηση του ερχομού του Κιβάντς στη σειρά καθώς οι δύο τους γνωρίζονται από παλιά και μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν βρεθεί και για να βγουν έξω ή για να δουν μαζί κάποιον αθλητικό αγώνα όπως για παράδειγμα τον τελικό του παγκόσμιου πρωταθλήματος μπάσκετ στην Κωνσταντινούπολη τον Σεπτεμβρη που μας πέρασε.

Οι σκηνές στις οποίες πρωταγωνιστεί ο Κιβάντς στο »Eζελ» πραγματικά κόβουν την ανάσα καθώς ο ήρωας τον οποίο υποδύεται, έχει ανοιχτούς λογαριασμούς με τον κεντρικό χαρακτήρα και έρχεται για να τον δολοφονήσει χωρίς έλεος. Δεν το καταφέρνει, όμως, καθώς αποδεικνύεται πως ο Εζέλ είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει.

Στη διάρκεια των γυρισμάτων έπεσε πολύ…ξύλο αλλά πάντα για τις ανάγκες της σειράς καθώς οι δύο ηθοποιοί διατηρούν άριστες σχέσεις. Μάλιστα από τη στιγμή που βγήκε στη δημοσιότητα αυτή η είδηση, οι θαυμάστριες και των δύο ηθοποιών τρελάθηκαν στα τηλεφωνήματα στο κανάλι για να ρωτούν πότε θα γίνει αυτή η σύμπραξη και αν ο Κιβάντς θα παίξει σε όλη τον δεύτερο κύκλο του »Eζελ». Δύστυχώς ατύχησαν.