Ο Πέτρος κηρύσσει πόλεμο μέχρις εσχάτων στον Λουκά

Δείτε απόψε στις 19:00 στα "Μυστικά της Εδέμ"

Ο Χρήστος επιστρέφει τα διαμάντια στη Νταίζη. Εκείνη αντιλαμβάνεται ότι είναι ψεύτικα. Τον κατηγορεί ότι την κοροϊδεύει και εκείνος συνειδητοποιεί ότι κάποιος του έκλεψε τα αυθεντικά.

Η Εύα καταφέρνει να εντοπίσει την Μαρίλια και την πείθει να κάνουν μια ήρεμη κουβέντα. Η Εύα δηλώνει στη Μαρίλια πως αν αποφασίσει να κρατήσει το παιδί, θα την βοηθήσει να το μεγαλώσει. Οι κοπέλες, όμως, την συμβουλεύουν να μην πάρει βιαστικές αποφάσεις. 

Η Αμαλία δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο Πέτρος συμφωνεί με την ψευδή κατάθεση της Μελίτας. 'Ομως, εκείνος της δηλώνει ότι θα τιμωρήσει όσους τον οδήγησαν στον κλονισμό της υγείας του. Η Αντιγόνη βρίσκει κάποιο από τα ψεύτικα διαμάντια. Η Νταίζη αρνείται να της δώσει εξηγήσεις και έτσι αποφασίζει να ειδοποιήσει τον Στέφανο. Ο Λουκάς επισκέπτεται τον Πέτρο στο νοσοκομείο. Τον ρωτάει για τον άγνωστο άντρα. Εκείνος, όμως, αρνείται ότι τον είδε και κατηγορεί τον ίδιο για την κατάσταση της υγείας του, λέγοντάς του ότι θα τον κυνηγήσει μέχρις εσχάτων.

Ο Χρήστος ομολογεί στον Στέφανο ότι αυτός είχε τα διαμάντια και του τα έκλεψαν. Ο Λουκάς προσπαθεί να συνετίσει τη Μελίτα, αλλά συνειδητοποιεί ότι έχει αλλάξει πολύ. Η Εριέττα καλείται από την ασφάλεια και ανακρίνεται.