Ο Πέτρος αρνείται πως το μοιραίο βράδυ τον επισκέφτηκε κάποιος

Όλες οι εξελίξεις για την δημοφιλή σειρά του Mega.

 Η Αμαλία πετάει κακήν κακώς την Νταίζη έξω από το δωμάτιο του Ρούσσου, Εκείνη, όμως, της δηλώνει πως δεν θα ησυχάσει αν ο Πέτρος δεν της δώσει όσα της χρωστάει. Ο Στέφανος υποψιάζεται ότι αυτός που φρόντισε να φτάσει το γράμμα στα χέρια της Νταίζης είναι ο άγνωστος άντρας. Η μεγαλύτερή του έννοια, όμως, είναι να βρει τρόπο να ξεμπλέξει την Εριέττα από το φόνο της ‘Αννας.

Η Εύα, με τη βοήθεια του Λευτέρη, αναζητά παντού τη Μαρίλια, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ο Λουκάς και η Νόρα προσπαθούν να περάσουν στιγμές ηρεμίας με την κορούλα τους, αλλά οι εξελίξεις δεν τους αφήνουν.

Η Νταίζη λέει στον Χρήστο ότι δεν μπορεί να ξεπεράσει την προδοσία του και του ζητάει να της φέρει πίσω τα διαμάντια και να εξαφανιστεί από τη ζωή της. Ο Πέτρος συνέρχεται και η Αμαλία τού εξηγεί ότι όλοι ψάχνουν έναν άγνωστο άντρα. Ο Πέτρος, όμως, της δηλώνει ότι εκείνο το βράδυ δεν τον επισκέφθηκε κανείς.

Η Νόρα εξηγεί στη Νταίζη ότι το γράμμα του Λύτρα δεν την καλύπτει νομικά για να διεκδικήσει τους πολύτιμους λίθους από τον Πέτρο, και ότι χρειάζεται κάτι περισσότερο ως αποδεικτικό στοιχείο. Η Μελίτα λέει στον Πέτρο ότι αναίρεσε το άλλοθι της Εριέττας και ο Πέτρος δείχνει σύμφωνος με την κίνησή της.

Διαβάστε ακόμα:

Πρεμιέρα για τα «Μυστικά της Εδέμ»-Ποιος έκανε την πρώτη αποκάλυψη;