Ο Πάνος Κοκκινόπουλος επιστρέφει με νέα σειρά

Ο μετρ του τρόμου επιστρέφει για να προσφέρει στους τηλεθεατές νύχτες γεμάτες αγωνία...

Αρχικά, δημοσιεύματα ήθελαν τον Πάνο Κοκκινόπουλο να επιστρέφει στη μικρή οθόνη με καθημερινή σειρά, ωστόσο όπως δήλωσε στο TVBOX και τον Δημήτρη Δαρδα κάτι τέτοιο δε θα τον ενδιάφερε…

«Δε με ενδιαφέρει να κάνω καθημερινή σειρά. ¨Ολα τα καθημερινά μου κάνουν λίγο σαπουνόπερες και δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει όλοι να κάνουμε το ίδιο. Άλλωστε δε γνωρίζω το αντικείμενο. Κάνω μόνο ό,τι μου αρέσει» είπε ο σκηνοθέτης. Τι είναι λοιπόν αυτό που του αρέσει και όπως φαίνεται καταλήγει σε συμφωνία με τον Alpha;

Πρόκειται για μια νέα εκδοχή της σειράς «10η Εντολή», τα παλιότερα επεισόδια της οποίας, όπως και του «Κόκκινου Κύκλου», όσες φορές κι αν έχουν προβληθεί σημειώνουν υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

«Από τη σειρά θα περάσουν σύσσωμο το ελληνικό θέατρο» λέει ο δημιουργός, αλλά δεν αποκαλύπτει ονόματα, καθώς δεν έχουν γίνει ακόμα συσκέψεις για τα πρόσωπα που θα ενσαρκώσουν τους ήρωες της καινούριας «10ης εντολής».

Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν το Μάιο ώστε τα πρώτα επεισόδια να έχουν ολοκληρωθεί το φθινόπωρο, όταν θα ξεκινήσει η τηλεοπτική σεζόν.

Διαβάστε ακόμα:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Καινούργια κωμική σειρά με γνωστούς ηθοποιούς

Σε ποια σειρά θα εμφανιστεί ως γκεστ σταρ ο Γιάννης Ζουγανέλης;

Το τελευταίο γύρισμα για το «Σπίτι της Έμμας»;