Ο Μπόραν αναλαμβάνει δράση.

Τι θα παρακολουθήσουμε απόψε;

 SILA – MEGA 21:00

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 25: Η Σιλά, στην Κωνσταντινούπολη, αντίθετα με την ελευθερία που ονειρευόταν, νιώθει αιχμάλωτη. ‘Ενα σπίτι που περιφρουρείται ως πύργος, μια ανθρώπινη ασπίδα προστασίας και πολλές ευθύνες που την πιέζουν. Στη συγκέντρωση του διοικητικού συμβουλίου της εταιρίας, η Σιλά πιέζεται πολύ από τον Εμρέ. Καταφέρνει, όμως, να κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων, σε αντίθεση μ’ εκείνον… Ο Μποράν, αγνοώντας τις κινήσεις της, είναι υποχρεωμένος να ξεπλύνει την προσβολή που έγινε στην τιμή του ίδιου, της οικογένειας και της φατρίας του… Το καθήκον τον καλεί να αναλάβει δράση…

ASI – ANT1 21.00

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 23: 
Ο Ιχσάν από τη μια πονάει για την απώλεια του αγροκτήματος και από την άλλη προσπαθεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα και να τα ξαναβρεί τον εαυτό του. Έχοντας επηρεαστεί από τη διάλυση της οικογένειάς της, μοναδική λύση για την Ασί είναι να βρει μια νέα δουλειά και να τους στηρίξει. Η Ασί αποδέχεται την πρόταση του Τζεμάλ αγά και αποφασίζει να αναλάβει τα χωράφια στα Άδανα. Αυτή η απόφασή της εξοργίζει τον Ντεμίρ.

TWO AND A HALF MEN – ALPHA 21:00


Στο επίκεντρο της σειράς βρίσκονται οι ζωές δύο αδερφών, του αμετανόητου εργένη Charlie (Charlie Sheen) και του Alan Harper (Jon Cryer), οι οποίες ανατρέπονται όταν ο δεύτερος μετακομίζει στο σπίτι του πρώτου στην παραλία του Μαλιμπού, μαζί με τον γιο του Jake (Angus T. Jones). Η συγκατοίκηση των δυόμισι ανδρών γίνεται αφορμή για μία σειρά ευτράπελων καταστάσεων στις οποίες κυρίαρχο ρόλο παίζουν οι γυναίκες που τους περιβάλλουν. Η σειρά έχει λάβει 30 υποψηφιότητες και 5 Βραβεία Emmy. Ακόμη, έχει προταθεί για δύο Χρυσές Σφαίρες και έχει αναδειχθεί ως η Πιο Αγαπημένη Κωμική Σειρά στα 35α People’s Choice Awards.

ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ-  ΣΤΑΡ 22:00

Ο στρατηγός Μπίλι Φορντ αναθέτει στον συνταγματάρχη Σαμ Ντάνιελς, που εργάζεται στο Αμερικανικό Στρατιωτικό Ινστιτούτο Ερευνών για Μολυσματικές Ασθένειες, να ερευνήσει την ξαφνική εμφάνιση ενός θανατηφόρου μολυσματικού ιού, που έχει εξαπλωθεί στην Αφρική. Στα βάθη της τροπικής ζούγκλας, ο Σαμ ανακαλύπτει ένα χωριό όπου οι κάτοικοί του εμφανίζουν τα συμπτώματα που προκαλεί ο συγκεκριμένος θανατηφόρος ιός.

Μετά από έρευνες, συμπεραίνει πως υπάρχουν αρκετές πιθανότητες ο φονικός αυτός ιός να εξαπλωθεί και στις ΗΠΑ. Αμέσως φροντίζει να ενημερώσει τους ανωτέρους του για να θέσουν τη χώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης καθώς και την πρώην σύζυγό του, Ρομπέρτα Κέοχ, ερευνήτρια στο Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών, για τα αποτελέσματα της έρευνάς του. Χωρίς εξήγηση, όμως, ο Στρατηγός Φορντ απαλλάσσει τον Σαμ από την υπόθεση και οι προϊστάμενοι της Ρόμπι αρνούνται να λάβουν υπόψη τους τις προειδοποιήσεις της…

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της ΤV