Ο Μάριος Αθανασίου θέλει happy end στο «Έρωτας μετά» και τα ζευγάρια… χιαστί

Μάριος Αθανασίου

"Εδώ που έχουμε φτάσει έχουμε τη μεγαλύτερη και τελευταία ανατροπή που θα γίνει"

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Μάριος Αθανασίου στο Tv Έθνος και τον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα με αφορμή τα τελευταία επεισόδια της σειράς του Alpha, «Έρωτας μετά». «Είναι μια δουλειά που είχα ανάγκη, μια και ήθελα να κάνω κάτι δραματικό» ανέφερε ο πρωταγωνιστής.

Σε ότι αφορά τις εξελίξεις στο στόρι της σειράς θα βρεθούμε μπροστά σε νέες ανατροπές στη συνέχεια;

Εδώ που έχουμε φτάσει έχουμε τη μεγαλύτερη και τελευταία ανατροπή που θα γίνει στη σειρά. Δηλαδή την εμφάνιση της Άννας. Το τι θα συμβεί δεν θα σας το πω. Απλώς είναι ανατροπή, γιατί ο καθένας μπορεί να έχει φανταστεί ένα δικό του φινάλε σε αυτή την ιστορία. Τώρα, λοιπόν, αφού εμφανιστεί η Άννα ή αφού λυθεί το μυστήριο, κατά ένα μέρος θα πρέπει όλοι οι χαρακτήρες να τοποθετηθούν σε σχέση με αυτό. Και θα δούμε τι θα συμβεί με την επανεμφάνιση της.

Γιατί ο Λεγάτος κρατά φυλακισμένη την Άννα;

Δεν είναι ένα φτηνό έγκλημα ή μια μικρή βία. Δεν είναι απλώς ένα κακοποιό στοιχείο ή ένας άνθρωπος που βρίσκεται στον υπόκοσμο και το κάνει αυτό για να πάρει λεφτά. Δεν είναι αυτό. Είναι μια υπόθεση του παρελθόντος που του δίνει ένα ισχυρό κίνητρο για να προβαίνει σε κάτι τέτοιο και μάλλον απ’ ότι φαίνεται και καταλαβαίνω έχει και συναισθηματικούς λόγους.

Τι θα γίνει με τα παιδιά σας στη σειρά;

Τα παιδιά μου θα είναι πάντα παιδιά μου, ότι και να γίνει. Ακόμη και στην περίπτωση του μικρού παιδιού που αποδεικνύεται ότι δεν είναι βιολογικό μου παιδί. Και για το παιδί που έχει η Άννα, το οποίο δεν το γνώριζα καν, και εδώ ο Χρήστος το αντιμετωπίζει με πάρα πολλή αγάπη και θέλει να το εντάξει μέσα στην όλη οικογένεια για να γνωρίσει τα αδέλφια του. Ο Χρήστος θέλει να κρατήσει όλα τα παιδιά κοντά του. Βέβαια στο τέλος δεν θα γίνει ακριβώς αυτό.

Μήπως πίσω από όλα όσα συμβαίνουν στη σειρά κρύβεστε εσείς;

Δεν μπορώ να σας πω ακριβώς εάν είμαι εγώ ή όχι. Νομίζω δεν θα έχουμε τέτοιου είδους ανατροπή.

Τα ζευγάρια θα παραμείνουν χιαστί μέχρι το τέλος;

Κοιτάξτε, είναι λίγο οριακές οι καταστάσεις για να μπορούν να μείνουν τα ζευγάρια έως το τέλος. Είναι λίγο δύσκολο αυτό. Ούτε ο καθένας μόνος του θα είναι, ούτε βέβαια θα είναι χιαστί τα ζευγάρια και θα τρώνε σε ένα τραπέζι σαν να μην έχει συμβεί τίποτα.

Πως θα θέλατε να τελειώσει το «Έρωτας μετά»;

Θέλω σίγουρα η σειρά να έχει happy end για να μπορούν τα ζευγάρια να είναι αυτό που λέτε εσείς χιαστί, αλλά χωριστά βέβαια ώστε να μπορούν να βρουν πραγματικά τον εαυτό τους και να ζήσουν με τον έρωτα μετά, όπως είναι και ο τίτλος της σειράς. Έπειτα όλο αυτό που έχει συμβεί να ξαναβρούν τον έρωτα