Ο Κενάν συναντά την κόρη του αλλά δεν της αποκαλύπτει ποιος είναι

Διαβάστε τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Ο Ραμίζ, ο Εζέλ, ο Αλί και ο Τεφό βρίσκονται στη βίλα και περιμένουν επίθεση από τον Κενάν. Ο Αλί λέει στον Εζέλ ότι η Εσάν έχει ερωτευτεί τον Κενάν. Ο Εζέλ δεν θέλει να το πιστέψει. Ο Κενάν καβγαδίζει με την Εσάν και της ζητά να διαλέξει ανάμεσα σ’ αυτόν και τον Εζέλ. Η Εσάν διαλέγει τον Εζέλ και του προσφέρει την ευκαιρία για μια νέα αρχή. Ο Εζέλ της λέει ότι δεν θα είναι ποτέ μαζί της.

Ένας από τους άντρες του Κενάν επιχειρεί να σκοτώσει την Αζάτ, αλλά ο Εζέλ και ο Αλί επεμβαίνουν. Ο Κενάν βρίσκει επιτέλους την κόρη του. Η Εσάν, μετά την απόρριψη από τον Εζέλ, πηγαίνει στον Κενάν αλλά εκείνος τη διώχνει.

Η Μπαντέ τηλεφωνεί στον Εζέλ για να τον προειδοποιήσει ότι ο Τζεγκίζ είναι εκεί, όμως εκείνος δεν την ακούει. Η Μπαντέξε φεύγει από τους σωματοφύλακες και πηγαίνει να συναντήσει τον Τζεγκίζ. Εκείνος ζητά τη βοήθειά της, για να πάρει την Εσάν να φύγουν μακριά απ’ όλα αυτά.

Ο Ραμίζ εξηγεί στον Εζέλ πώς θ’ αποκτήσει πρόσβαση στους τραπεζικούς λογαριασμούς του και του δείχνει ασφαλείς κρυψώνες. Ο Κενάν συναντά την κόρη του, Νταμλά, και συστήνεται ως επιχειρηματίας. Όταν βλέπει πόσο χαρούμενη είναι με την οικογένειά της, φεύγει χωρίς να αποκαλύψει ποιος είναι. Ο Κενάν συναντά τον Ραμί στο πάρκο και του λέει ότι μόλις απήγαγε την Αζάτ. Τον βάζει να διαλέξει ανάμεσα στον εαυτό του και την κόρη του.

Ο Εζέλ και ο Ραμίζ πάνε να σώσουν την Αζάτ. Ο Τεμούζ τη σημαδεύει περιμένοντας εντολή από τον Κενάν…