Ο “Ιορδάνης” αποκαλύπτει για την είσοδό του στις Άγριες Μέλισσες – Τι θα συμβεί με τη Δρόσω

Άγριες Μέλισσες

Δείτε όλα όσα είπε ο ηθοποιός Λάμπρος Κωνσταντέας για τις Άγριες Μέλισσες.

Στο περιοδικό “TV Έθνος” και τον Αλέξη Μίχα έδωσε συνέντευξη ο Λάμπρος Κωνσταντέας, ο οποίος μπαίνει αυτή την εβδομάδα στις Άγριες Μέλισσες με το ρόλο του Ιορδάνη.

Να ξεκινήσω με τα τρέχοντα. Πώς ήρθε ο ρόλος του Ιορδάνη στις «Αγριες μέλισσες»;

Με προσέγγισε η Μιράντα Ρωσταντή -casting director της σειράς- με την αφοπλιστική ευγένειά της, ώστε να βρεθούμε και με τον σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτο για ένα δοκιμαστικό, όπως και άλλοι νέοι ηθοποιοί φυσικά. Στη συνάντηση ένιωσα πως κάτι όμορφο θα συμβεί και είμαι ευγνώμων που με εμπιστεύτηκαν.

Ο ήρωας παίζει καταλυτικό ρόλο στην ιστορία της Δρόσως, καθώς θα τη διεκδικήσει. Πώς θα γίνει η πρώτη γνωριμία τους και πώς θα εξελιχθεί;

Ο Ιορδάνης αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου την ευθύνη της οικογενειακής επιχείρησης, αφού έχασε τον πατέρα του πρόσφατα. Οταν μέσω της δουλειάς θα αντικρίσει τη Δρόσω, θα είναι και η στιγμή που αποφασίζει πως κάτι πρέπει να κάνει ώστε να γνωρίσει αυτό το κορίτσι. Είναι μια έλξη πηγαία. Θα κάνει πολλές απόπειρες για να το πετύχει αυτό. Η στιγμή κατά την οποία συναντά τη Δρόσω, όμως, είναι αδιαμφισβήτητα δύσκολη. Θα αντιμετωπίσει ένα ακατανόητο, για εκείνον, τείχος. Δεν θα διστάσει όμως να ζητήσει βοήθεια από όποιον του την προσφέρει. Αλλωστε η ανάγκη του για συντροφικότητα τον καθοδηγεί και θα τον κάνει να δοκιμάσει όλους τους πιθανούς τρόπους προσέγγισης. Διακριτικούς και μη! Πάντα όμως χωρίς να προσβάλλει το κορίτσι που τόσο δυνατά τον έλκει.

Η Ελένη τι θέση θα πάρει;

Η Ελένη είναι και μάνα και πατέρας για τις αδελφές της. Σκοπός της είναι να προστατεύει εκείνες και την τιμή τους. Θέλει να είναι σίγουρη ότι πήραν την καλύτερη δυνατή επιλογή για την ευτυχία τους. Αυτό είναι κάπως οξύμωρο, γιατί τα «συμφέροντα» των δύο αδελφών της δεν είναι πια συμβατά. Επιπλέον, ο Ιορδάνης είναι ένας ευγενής άγνωστος για εκείνη. Ετσι, το να πείσει τη Δρόσω για τους σκοπούς του συμπεριλαμβάνει και το να περάσει το «τεστ» της Ελένης.

Οταν πήρες τα πρώτα σενάρια στα χέρια σου, ποιο κοινό σημείο εντόπισες αμέσως με τον ήρωα και ποια χαοτική διαφορά σε θέμα χαρακτήρα με εσένα;

Ο Ιορδάνης συνδέεται βαθιά με την οικογένειά του. Ακόμα κι αν δεν την έχει πια, αποτελεί πρότυπο για τη ζωή του. Πιστεύει στις αρχές που έχτισαν από κοινού. Ταυτίζομαι απόλυτα με αυτό. Βέβαια, ο Ιορδάνης οδηγείται άφοβα, χωρίς δεύτερη σκέψη, από το συναίσθημά του. Προσωπικά, συνήθως θα επεξεργαστώ τα πράγματα πριν δράσω, ακόμα κι αν τελικά ακολουθήσω το ένστικτό μου.