Ο Γιώργος Γεροντιδάκης αναφέρει για τις Άγριες Μέλισσες – Τι θα γίνει αν αποδειχθεί ότι ο Μελέτης είναι γιος της Ανέτ;

Άγριες Μέλισσες

Τι λέει ο γνωστός ηθοποιός για τις εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες.

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης, ο τηλεοπτικός Μελέτης από τις Άγριες Μέλισσες, έδωσε συνέντευξη στη Μαρία Ανδρέου και το περιοδικό “ENJOY” που κυκλοφορεί με την κυριακάτικη δημοκρατία, όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την εξέλιξη που περιμένουν όλοι, το να αποδειχθεί δηλαδή ότι ο Μελέτης είναι γιος της Ανέτ.

Στον Μελέτη, πέρα από τον Κλεομένη, έρχεται κατά πάνω του και μια μεγάλη αλήθεια. Η Ανέτ είναι η μητέρα του; Και η Πηνελόπη η ξαδέρφη του;

Για την Ανέτ, όπως έχουμε δει, ο Μελέτης έχει έναν αόρατο σεβασμό. Μακάρι να είναι όντως η μητέρα του, γιατί αυτό το παλικάρι, από το να εκτελεί εντολές φόνων από τον Δούκα, θα έχει μια καλύτερη τύχη και μοίρα.

Από την άλλη, σκεφτείτε τι θα γίνει αν ο Μελέτης μάθει ότι είναι γιος της Ανέτ. Θα συνειδητοποιήσει ότι δολοφόνησε τον ξάδερφό του, τον Γιάννο, ότι μαχαίρωσε τον θείο του, ότι έκανε έρωτα με την πρώτη του ξαδέρφη και ότι όλα αυτά ο Δούκας, πέρα από την Πηνελόπη, τα ήξερε και τα άφησε να συμβούν.

Σκέφτομαι πολλές φορές, ο Μελέτης θα δεχτεί για μάνα του την Ανέτ ή θα της τα πει έξω από τα δόντια που τον παράτησε; Το μυστικό, αν αποκαλυφθεί, θα τον κάνει καλύτερο ή χειρότερο άνθρωπο; Γιατί, αυτομάτως, αυτό που τον κάνει καλύτερο άνθρωπο, η Πηνελόπη και η αγάπη της, θα πρέπει ρεαλιστικά να σταματήσει. Πόσο τραγικά θα είναι όλα αυτά;