Ο Γιώργος Αγγελόπουλος γίνεται Στεφανος Λαμπίρης για το Τατουάζ – Δείτε το τρέιλερ!

Γιώργος Αγγελόπουλος

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος κάνει το ντεμπούτο του στην σειρά του Alpha Τατουάζ.

Η στιγμή που ο νικητής του Survivor, Γιώργος Αγγελόπουλος επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες έφτασε. Στα αποψινά επεισόδια της σειράς Τατουάζ, ο Γιώργος Αγγελόπουλος ως Στέφανος Λαμπίρης, όπως ονομάζεται ο χαρακτήρας που υποδύεται, μπαίνει στη Ζωή της Όλγας (Κατερίνα Γερονικολού).

Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου – Επεισόδια: 105+106
[dfp_ads id=236982]

Η Αμαλία και η Βέρα συναντιούνται για να μιλήσουν κα να λύσουν τις διαφορές τους. Μία αιφνίδια επίσκεψη, όμως, τις πιάνει και τις δύο απροετοίμαστες. Ο Αλέξανδρος στέλνει κάποιον για να προσέχει την Αμαλία, όμως το κρατάει κρυφό από την Άννα. Η Τατιάνα μαθαίνει ένα καινούριο στοιχείο για την υπόθεση της Αμαλίας που ανατρέπει τα πάντα. Στο μεταξύ, η Αμαλία ανακαλύπτει διάφορα για την εταιρία της Μαργκώ που την οδηγούν σε νέα συμπεράσματα. Ο Τόνυ επισκέπτεται την μητέρα του απροειδοποίητα και την πετυχαίνει στο σπίτι με τον νεαρό εραστή της! Η Τατιάνα, ο Γρηγόρης και μια επίλεκτη ομάδα αστυνομικών κάνουν έφοδο στο σπίτι που οι σωματέμποροι κρύβουν τις αλλοδαπές.

H Άννα και ο Αλέξανδρος περνούν μαζί την τελευταία μέρα στην Ελλάδα. Ο Αλέξανδρος αγωνιά για το πότε θα χωρίσει η Άννα. Η Τατιάνα συλλαμβάνει μέλη της συμμορίας του τράφικινγκ και προσπαθεί να μάθει περισσότερα για τον «εγκέφαλο», ενώ την προβληματίζει η συμπεριφορά του σήριαλ κίλερ. Ο Ορφέας βασανίζεται από φαντασιώσεις και ψάχνει βοήθεια στις συνεδρίες με την Τόνια. Η Αμαλία έχει μια έντονη, αλλά πολιτισμένη αντιπαράθεση με την Βέρα ενώ η Μαργκώ μαθαίνει ότι η Αμαλία είναι στην Αθήνα. Η ζωή της Αμαλίας βρίσκεται σε κίνδυνο. Στη ζωή της Όλγας μπαίνει ένας νέος γοητευτικός άντρας, ο Στέφανος Λαμπίρης, ο οποίος είναι επιχειρηματίας από τον Βόλο και ψάχνει να νοικιάσει μαγαζί κάπου εκεί γύρω…

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για τις αγαπημένες σας σειρές!