Ο Γιάννης Στάνκογλου εξομολογείται για τις Άγριες Μέλισσες – Αυτή ήταν η πιο δύσκολη σκηνή

Άγριες Μέλισσες

Όλα όσα είπε ο γνωστός ηθοποιός για τις Άγριες Μέλισσες.

Για τις Άγριες Μέλισσες και το ρόλο του Θωμά Κυπραίου μίλησε ο Γιάννης Στάνκογλου, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό “TV Έθνος” και τον Αλέξη Μίχα. Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε πώς ένιωσε όταν είδε στο σενάριο πως ο Κυπραίος ήταν συνεργάτης των Ναζί, ενώ εξομολογήθηκε και ποια ήταν η πιο δύσκολη σκηνή που έχει γυρίσει μέχρι σήμερα στη σειρά.

Ο Θωμάς Κυπραίος είναι το επίκεντρο στα επόμενα επεισόδια. Θέλω να σε ρωτήσω κατ’ αρχάς αν θα δούμε τελικά επανασύνδεση με την Ελένη…

Γίνεται προσπάθεια επανασύνδεσης. Και από την πλευρά του Θωμά και από την πλευρά της Ελένης. Δεν έχω διαβάσει κι εγώ παρακάτω, θα δούμε σύντομα πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα μεταξύ τους.

Υπάρχει και η ιστορία με τον Νέστορα που βρίσκεται πολύ κοντά στην αλήθεια. Θα μάθει τελικά ποιο είναι το αληθινό πρόσωπο του Θωμά Κυπραίου;

Σε αυτό δεν μπορώ να πω πολλά πράγματα. Υπάρχει μια πολύ ζωντανή και δυνατή σχέση μεταξύ του Νέστορα και του Θωμά. Είναι σίγουρα ένα δύσκολο κομμάτι της ιστορίας. Και από την πλευρά της σεναριογράφου Μελίνας Τσαμπάνη. Είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό. Εάν θα το μάθει ο Νέστορας και πώς θα αντιδράσει.

Όταν πήρες τα σενάρια με την αποκάλυψη πως ο Θωμάς στην κατοχή ήταν συνεργάτης των Γερμανών πώς ένιωσες;

Όχι καλά. Κανένας ηθοποιός δεν θέλει να βρίσκεται στην πλευρά των κακών. Προσπάθησα μέσα από κουβέντες με τη Μελίνα να κατανοήσω την ιστορία και πού στηρίχθηκε η συγκεκριμένη πράξη του Θωμά.

Η πιο δύσκολη σκηνή ποια ήταν μέχρι σήμερα;

Η δολοφονία του γιου του Νέστορα.