Ο Γιάννης Αϊβάζης …διευθυντής καναλιού!

Γιάννης Αϊβάζης
Ο ρόλος - πρόκληση στο νέο σίριαλ «Ζωή μου».

Ανάμεσα στους ηθοποιούς που καλούντα να δώσουν σάρκα και οστά στους ήρωες που δημιούργησε η Καρμέλα Κατσαμένη στο βιβλίο της, είναι ο Γιάννης Αϊβάζης, ο οποίος κρατά πρωταγωνιστικό ρόλο στην σειρά «Ζωή μου» υποδυόμενος έναν διευθυντή καναλιού.

Η υπόθεση

Η  Δήμητρα Χαρίτου, η Στέλλα Κοντού, και η Μαρία Πολέμη είναι τρεις αχώριστες φίλες από το ορφανοτροφείο που μεγάλωσαν. Παρότι τα χρόνια έχουν περάσει και η καθεμία έχει επιλέξει διαφορετική διαδρομή, συνεχίζουν να μοιράζονται τη ζωή τους. Όμως, ένας λάθος έρωτας και ο ευάλωτος χαρακτήρας της αναγκάζουν τη Μαρία Πολέμη να ζει μακριά, προσπαθώντας να κρατήσει μυστική την ύπαρξη της κόρης της. Από την άλλη, η Στέλλα Κοντού ζει ευτυχισμένη με τον άντρα της και το μόνο που τους λείπει είναι ένα παιδί. Παλεύουν γι’ αυτό και τη σχέση τους, ενώ ο Άγης και η Δήμητρα παντρεύονται και μία νέα ζωή ανοίγεται μπροστά τους, γεμάτη όνειρα και ελπίδες… Στην πορεία, όμως, μυστικά θα έρθουν στο φως και νέα πρόσωπα θα προκαλέσουν αναστάτωση και ανατροπές στη ζωή τους. Πρόσωπο κλειδί θα είναι η τέταρτη ηρωίδα, η Μάνια Αγαπηνού, ένα κορίτσι που αντιμετώπιζε με εχθρότητα τις τρεις φίλες από την εποχή που μεγάλωναν στο ορφανοτροφείο και τώρα επιστρέφει για να κάνει τη ζωή τους ακόμη πιο δύσκολη.

Στο πρωταγωνιστικό καστ η Κατερίνα Γερονικολού, ο Γιώργος Χρανιώτης, ο Βασίλης Παλαιολόγος, ο Λευτέρης Ζαμπετάκης και ο Γιάννης Αϊβάζης ο οποίος μίλησε στην εφημερίδα Espresso για και στην Τεριάννα Παππά για το ρόλο του.

«Είναι μια πολύ ωραία και φιλόδοξη παραγωγή, η οποία θα παιχτεί σε Ελλάδα και Κύπρο και πραγματεύεται μια πολύ ωραία ιστορία, η οποία θα κάνει τη διαφορά. Ο ρόλος μου αφορά τον έναν από τους δύο βασικούς πυλώνες της εξέλιξης. Ενσαρκώνω έναν διευθυντή καναλιού ο οποίος έχασε το παιδί του και είναι αποφασισμένος να φτάσει στην αλήθεια. Ωστόσο, θα γίνει μήλον της Έριδος ανάμεσα στην ιδιοκτήτρια του καναλιού και στη φιλόδοξη δημοσιογράφο που υποδύεται η Μαρία Ιωάννου» λέει ο ηθοποιός για την σειρά που στην Ελλάδα θα δούμε μέσα από τη συχνότητα του STAR.