Ο φόβος του Μποράν για την Σιλά

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις στα αγαπημένα σας σίριαλ.

19:00 ΜΟΙΡΑΙΟΣ ΕΡΩΤΑΣ – MEGA

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 130: Η Εντά, με υπομονή και επιμονή, προσπαθεί να κερδίσει τη συμπάθεια της Γιαγμούρ, αψηφώντας τις αντιστάσεις της. Ο Μπατού, τυφλωμένος από το πάθος και το πείσμα, δεν θα σταματήσει πουθενά προκειμένου να κατακτήσει τη Μελντά. Η Ετζέ, πιστεύοντας ότι έχουν κοινά συμφέροντα, προσεγγίζει τον Αράς.

21:00 SILA – MEGA

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 71: Ο Μποράν σαστίζει όταν βλέπει τη Σιλά σπίτι τους. Η Σιλά προσπαθεί να του εξηγήσει γιατί δεν έφυγε. Υποστηρίζει ότι δεν επαρκεί η ήδη υπάρχουσα προστασία για τη Ναρίν και ότι θα είναι πιο προστατευμένη δίπλα στη μητέρα της και τον πατέρα της. Ο Μποράν δεν έχει πειστεί εντελώς αλλά της δίνει το λόγο του ότι θα το φροντίσει. Εντωμεταξύ, ο Τζιχάν έχει θυμώσει με την επιστροφή της Εσμά στην Κωνσταντινούπολη. Την επισκέπτεται για να μιλήσουν γι’ αυτό το θέμα. Η Εσμά, μόλις τον βλέπει, λάμπει από ευτυχία… Ο Μποράν εξακολουθεί να δυσανασχετεί επειδή η Σιλά είναι στο Μιντιάτ. Φοβάται ότι εκεί δεν μπορεί να την προστατέψει…

21:00 ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ – ΑΝΤ1

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 12: Η εκστρατεία για το Βελιγράδι βρίσκεται σε εξέλιξη. Οι άνθρωποι του Παλατιού Τοπ Καπί προσεύχονται για τον στρατό τους. Ο Σουλεϊμάν βρίσκεται πολύ κοντά στο να επιτύχει την πρώτη του νίκη. Σχεδιάζει επίσης, να επεκτείνει τον πόλεμο και στη Δυτική Ευρώπη. Ο Σουλεϊμάν επιστρέφει στην Κωνσταντινούπολη. Η νίκη του Οθωμανικού στρατού και η επιστροφή του Σουλτάνου γιορτάζονται σε ολόκληρη την Πόλη. Η Χουρρέμ βρίσκει την ευκαιρία να δει τον Σουλεϊμάν κι εκείνος επίσης, δεν βλέπει την ώρα να τη συναντήσει. Η Μαχιντεβράν, που ζηλεύει φρικτά τη Χουρρέμ, σκέφτεται ένα κακόβουλο σχέδιο για να την ξεφορτωθεί. Η νύχτα που πέρασε η Χουρρέμ με τον Σουλεϊμάν έχει άδοξο τέλος, καθώς η Χουρρέμ δηλητηριάζεται και κινδυνεύει η ζωή της. Ο Σουλεϊμάν τελικά τη σώζει προσφέροντάς της τις πρώτες βοήθειες και καλεί αμέσως τον Ιμπραήμ. Όμως, ο Ιμπραήμ βρίσκεται σε μια μυστική συνάντηση. Οι γιατροί του παλατιού αναλαμβάνουν τη Χουρρέμ. Καθώς η υγεία της βελτιώνεται, οι γιατροί ανακοινώνουν στον Σουλεϊμάν ότι θα επιζήσει. Ο Ιμπραήμ αναλαμβάνει να βρει τους δράστες. Η Γκιουλσάχ, η σκλάβα που έριξε το δηλητήριο στο φαγητό της Χουρρέμ, προσπαθεί να κρύψει τα ίχνη που άφησε πίσω της, αλλά δεν μπορεί να ξεφύγει από την προσοχή του Ιμπραήμ. Όταν ο Ιμπραήμ μαθαίνει την αλήθεια που κρύβεται πίσω από την απόπειρα δολοφονίας της Χουρρέμ, συνειδητοποιεί ότι βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα δίλημμα: δεν μπορεί ν’ αποφασίσει αν θα πρέπει να πει ή όχι στον Σουλεϊμάν ότι η Μαχιντεβράν βρίσκεται πίσω από την απόπειρα δολοφονίας.

22:00 ASI – ΑΝΤ1

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 48: Οι δουλειές φέρνουν εντάσεις ανάμεσα στον Ντεμίρ και την Ασί. Ο Ντεμίρ ζει δύσκολες στιγμές. Φοβάται ότι ίσως χάσει για πάντα την Ασί. Στην έρευνα που έκανε η αστυνομία δεν εντόπισε ένα πολύ μικρό τεκμήριο. Ο Ντεμίρ μαζί με τον Κερίμ εξοπλίζονται για τον συνεταιρισμό. Για την ασφάλεια της Ασί, συνεργάζονται ακόμα και με τη μαφία. Αλλά οι δουλειές δεν πηγαίνουν καλά, δεν θα παραδώσουν τον άνθρωπο που έπιασαν. Από τη μια ο Ντεμίρ και από την άλλη ο Αλί… και οι δύο αναζητούν την Ασί. Η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο. Ο Ιχσάν για να μην στεναχωρήσει την οικογένεια του, κρατάει κρυφά τα γεγονότα.

Διαβάστε ακόμα:

Μέρα πρεμιέρας σήμερα για το STAR!