Ο Εζέλ κινδυνεύει από τον Αλί, ενώ χάνεται η βιντεοκασέτα

Η Εϊσάν βρίσκει τη βιντεοκασέτα και καθώς τη βλέπει, ξαφνικά μπαίνει ο Καν. Ο Τζενγκίζ ζητά από τον Τεφό να το φέρει τον Ραμίζ. Η Εϊσάν επισκέπτεται τη θεία της στο νοσοκομείο, γνωρίζοντας ότι ο Σερντάρ έχει κακό σκοπό και καθόλου όρια.

Ο Εζέλ, ο Τζενγκίζ και ο Αλί συναντιόνται για να μιλήσουν για τα σχέδιά του ξενοδοχείου τους, αλλά ο Εζέλ κρατάει τον Αλί έξω από την κουβέντα, γεγονός που τον εκνευρίζει. Ο Σερντάρ μαθαίνει ότι ο Καν έχει δει την βιντεοκασέτα και του λέει ότι η βιντεοκασέτα αυτή είναι ο λόγος που μάλωσαν οι γονείς του.

Ο Εζέλ πηγαίνει την Εϊσάν για καφέ εκεί που έχει κανονίσει να φέρει οη βοηθός του τον Τζενγκίζ. Ο Εζέλ πείθει την Εϊσάν ότι ο Τζενγκίζ την απατά, την παρηγορεί και την κάνει να νιώσει άνετα μαζί του. Στη συνέχεια, ο Εζέλ λέει στον Τζενγκίζ ότι δεν θέλει τον Αλί στο ξενοδοχείο. Όταν ο Αλί το μαθαίνει, χάνει την ψυχραιμία του. Ο Τεφό φέρνει τον Ραμίζ στον Αλί. Όταν ο Αλί αποδεικνύει στον Εζέλ πόσο δυνατός είναι, εμφανίζεται ξαφνικά ο βοηθός του Ραμίζ και τον σώζει.

Στο μεταξύ, ο Καν παίρνει την βιντεοκασέτα και το σκάει…