Ο Εζέλ είναι έτοιμος να σκοτώσει τον Κενάν τη μέρα του γάμου του, αλλά…

Απρόβλεπτες οι εξελίξεις στο δημοφιλές σίριαλ του ΑΝΤ1, απόψε στις 21:00.

Ο Κενάν είναι πολύ χαρούμενος επειδή θα αρχίσει μια καινούργια ζωή με την Εσάν. Όταν μαθαίνει ότι ο Τεμούζ είναι νεκρός, συγκλονίζεται.

Ο Εζέλ και ο Αλί ζητούν από τον Τζεγκίζ να γράψει ένα γράμμα στον Καν, στο οποίο να αναφέρει όλα όσα έκανε στο παρελθόν στον Ομέρ. Επίσης του ζητούν πληροφορίες, για να σκοτώσουν τον Κενάν τη μέρα του γάμου του με την Εσάν. Ο Εζέλ λέει στην Μπαντέ ότι θα επιστρέψει με ένα εξαιρετικό σχέδιο μια εβδομάδα αργότερα και της ζητά να τον περιμένει. Η Μπαντέ του λέει ότι θα αποφασίσει όταν ακούσει πρώτα το σχέδιο.

Ο Κενάν λέει στον Εζέλ ότι πρέπει να λήξει αυτός ο πόλεμος μεταξύ τους, όμως ο Εζέλ δεν δέχεται την πρότασή του. Ο Κενάν ζει μέσα στο φόβο. Η Εσάν του συμπαραστέκεται κι εκείνος την εμπιστεύεται όσο κανέναν άλλον. Δεν γνωρίζει ότι ο Εζέλ και η Εσάν έχουν καταστρώσει ένα σχέδιο μαζί. Ο Εζέλ υπόσχεται στην Εσάν ότι θα είναι πάλι μαζί όταν τελειώσουν όλα.

Ο Τζεγκίζ βοηθάει τον Εζέλ και τον Αλί να μπουν στο ξενοδοχείο όπου θα γίνει η τελετή. Όμως, την κρίσιμη στιγμή, εμφανίζεται ο Τζεγκίζ με ένα όπλο στο χέρι. Οι εξελίξεις θα είναι απρόβλεπτες…