Ο Χάρης Ρώμας αποκαλύπτει – «Ξυπνάει» η επιστροφή της Χαράς το πάθος του Πώποτα;

Το καφέ της Χαράς

Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια...

Με αφορμή την επιστροφή του σίριαλ στον ΑΝΤ1, ο Χάρης Ρώμας έρχεται να προδώσει λεπτομέρειες για όσα θα δούμε στα επόμενα πρώτα επεισόδια. Ο δημιουργός του «Καφέ της Χαράς» μίλησε στο περιοδικό My TV και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Μουλόπουλο και αποκάλυψε, μέσα σε όλα, κατά πόσο έχει ξεπεράσει ο Περίανδρος Πώποτας τον μεγάλο του έρωτα για την Χαρά!

«Οι ήρωες έχουν το βάρος του χρόνου που έχει περάσει από πάνω τους και στον καθένα έχει λειτουργήσει με τον δικό του τρόπο. Σε κάποιους θετικά και σε άλλους αρνητικά. Αυτό έχει ενδιαφέρον για τον θεατή για να δει πως εξελίχθηκαν» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Χάρης Ρώμας. «Το κυριότερο που θέλουμε να επισημάνουμε, με την Άννα, είναι τα αρχέγονα και βασικά χαρακτηριστικά ενός ανθρώπου, οι παθογένειες που δεν αλλάζουν. Απλά, μπορεί να είναι σε ύφεση ή σε έξαρση και να βγαίνουν άλλα πράγματα».

Να υποθέσω ότι το ίδιο ισχύει και για τον Περίανδρο Πώποτα;

Ειδικά στην περίπτωση του Περίανδρου, ο οποίος είναι ένας από τους πιο έντονους και ιδιόρρυθμους ανθρώπους.

Τη Χαρά ακόμα δεν την έχει ξεπεράσει, σωστά;

O Περίανδρος δεν έχει ξεπεράσει τη Χαρά και, μην ξεχνάς, είναι εμμονικός. Δεν μπορεί να ξεπεράσει αυτά που τον βασανίζουν. Ούτε τη σχέση με τη γυναίκα της ζωής του ούτε με το παιδί του. Γύρω από αυτά περιστρέφεται.

Η επιστροφή της Χαράς τού «ξυπνάει» πάλι το πάθος του για εκείνη;

Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι οι δύο ήρωες ακροβατούν ανάμεσα στον έρωτα και στο μίσος.

Πολλοί πιστεύουν ότι ο Περίανδρος είναι αυτός που κρύβεται πίσω από τον εμπρησμό του καφέ της Χαράς.

Ένα από τα θέματα που θα διαπραγματευθούμε για πολλά επεισόδια είναι ο εμπρησμός του καφέ της Χαράς. Ούτε οι υπόλοιποι ηθοποιοί ξέρουν τι συμβαίνει με τη συγκεκριμένη ιστορία. Αυτό θα γίνει, Θεού θέλοντος, πολύ αργότερα.