Ο Benjamin Bratt σε νέα σειρά απόψε στον ΣΚΑΙ

Σε αντάλλαγμα μιας δεύτερης ευκαιρίας, ορκίζεται να αποτοξινωθεί  και να αφιερώσει τη ζωή του βοηθώντας άλλους. Τώρα, μαζί με τη μη συμβατική ομάδα του, βοηθά τους ανθρώπους να “καθαριστούν” από τους  εθισμούς τους στο σεξ ,τα ναρκωτικά ,το αλκοόλ και την χαρτοπαιξία, χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε μέσον κρίνει απαραίτητο.

Παίζουν:
Benjamin Bratt  (William Banks) ,Amy Price-Francis  (Melissa Banks) ,Grace Park (Akani Cuesta),Kevin Michael Richardson  (Darnell McDowell) ,Esteban Powell (Arnie Swenton) ,Brett DelBuono  (Ben Banks,) Liliana Mumy  (Lula Banks).

Στο πρώτο επεισόδιο: ο Γουίλιαμ προσπαθεί να βοηθήσει τον Ζακ, έναν πολλά υποσχόμενο αθλητή λυκείου, ο οποίος έχει πέσει θύμα εθισμού στη μεθαδόνη. Η προσπάθειά του αποκαλύπτει ένα προβληματικό οικογενειακό περιβάλλον λίγο μετά το θάνατο του πατέρα του Ζακ, αλλά και ένα οργανωμένο σύστημα διακίνησης ναρκωτικών που ο Γουίλιαμ καλείται να διαλύσει. Την ίδια ώρα, ο Γουίλιαμ παρακολουθεί ανήμπορος τον κολλητό του και πρώην ναρκομανή, Μίκι, να ξεψυχά μπροστά του.