Ο άντρας των ονείρων μου: Τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια της νέας σειράς του STAR; Φωτογραφίες!

Ο άντρας των ονείρων μου

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για την καθημερινή κομεντί «Ο άντρας των ονείρων μου» που θα προβάλλεται από τη νέα τηλεοπτική σεζόν στο Star!

Είναι γνωστό και πολύ αληθινό πως όταν δυο άνθρωποι παντρεύονται, την ίδια στιγμή «φορτώνονται» και το σόι του συντρόφου τους. Αυτό είναι, που πάντα ήθελε να αποφύγει η Αθηνά και πίστεψε ότι το κατάφερε και βρήκε τον άντρα των ονείρων της, όταν γνώρισε τον Τζακ!

Η υπόθεση

Η Αθηνά και ο Τζακ είναι νιόπαντροι και ευτυχισμένοι. Ζουν μακριά από συγγενείς, με εξαίρεση τη μητέρα της Αθηνάς, την Έλλη. Ο Τζακ είναι υιοθετημένος και δεν έχει γνωρίσει ποτέ τους πραγματικούς γονείς του. Οι θετοί του γονείς ζουν στη Μεγάλη Βρετανία και δεν επεμβαίνουν στη ζωή των παιδιών τους. Αυτό το στοιχείο η Αθηνά το θεωρεί το πιο σημαντικό από όλα: Έχει επιλέξει να παντρευτεί τον Τζακ, διότι μαζί του δεν έχει στο κεφάλι της,  πεθερά και σόι που θα επηρέαζαν τη ζωή και την ευτυχία τους.

Την ίδια στιγμή, κάπου στην Αθήνα, ζει η οικογένεια Καρασαββίδη. Η γιαγιά Ιωάννα, τα τρία παιδιά της και τα εγγόνια της. Είναι μια κλασική ελληνική οικογένεια, με όλα τα «πληθωρικά» χαρακτηριστικά της. Φωνάζουν, γιορτάζουν, κλαίνε, γελάνε, υποφέρουν, ευτυχούν και όλα αυτά, τα κάνουν με την ψυχή τους.

[dfp_ads id=236982]

Ωστόσο, στο ιστορικό της οικογένειας υπάρχει μια σκιά: Εικοσιέξι χρόνια πριν, την ημέρα που γεννήθηκε η Μίκα, το τρίτο παιδί του Πανίκου και της Αγγελικής, εξαφανίστηκε και ο τετράχρονος  γιος τους, ο Γιάννης. Όσο κι αν έψαξαν, δεν τον βρήκαν ποτέ.

Η ζωή συνεχίστηκε όπως γίνεται πάντα και η οικογένεια έμαθε να ζει με αυτόν τον καημό. Αλλά, δε γιόρτασαν ποτέ τα γενέθλια της κόρης τους, διότι η μέρα αυτή ήταν ταυτόχρονα και μέρα πένθους για την εξαφάνιση του μικρού. Ο χαμένος γιος, μεγάλωσε με άλλους γονείς, μακριά τους, χωρίς οι ίδιοι να γνωρίζουν τι απέγινε. Αυτός ο γιος είναι ο Τζακ.

Και η ζωή τα φέρνει έτσι ώστε να μετακομίσει μαζί με την Αθηνά, στην οικογενειακή πολυκατοικία της οικογένειας Καρασαββίδη. Εκεί, δηλαδή, που έζησε ως παιδάκι. Εκεί που ζουν η μητέρα του,  ο πατέρας του, η γιαγιά και οι αδελφές του. Και, μάλιστα, στην ακριβώς απέναντι πόρτα από τους γονείς του!

Παρόλο που ο ίδιος δε θυμάται τίποτα, αισθάνεται τεράστια οικειότητα για το συγκεκριμένο χώρο και του αρέσουν όλα τα χαρακτηριστικά του: Οι φωνές, οι μυρωδιές, η βαβούρα, η οικογενειακή ατμόσφαιρα. Δηλαδή, ακριβώς αυτά που κάνουν την Αθηνά να αρρωσταίνει.

Έτσι, σιγά -σιγά, η σχέση του ζευγαριού αρχίζει να δοκιμάζεται! Και σα να μην έφτανε αυτό, ο Τζακ αρχίζει να επιθυμεί να βρει τους βιολογικούς του γονείς.

Η εμφάνιση, όμως, ενός μυστηριώδους προσώπου θα ανατρέψει τα πάντα και θα πυροδοτήσει αναπάντεχες εξελίξεις!

Η νέα σειρά του STAR

Πρόκειται για μια ιστορία γεμάτη ανθρωπιά, συγκίνηση, μυστήριο, ανατροπές, αλλά και πολλή αγάπη. Και με το κωμικό στοιχείο να παραμονεύει πίσω από κάθε κατάσταση. Όπως ακριβώς συμβαίνει και στη ζωή…

Η σειρά είναι βασισμένη στην κορεάτικη παραγωγή με τίτλο «My husband got a family».

Τη διασκευή του σεναρίου στα ελληνικά υπογράφουν ο Αποστόλης Τσαούσογλου (Λάκης, ο γλυκούλης, Με λένε Βαγγέλη, Αχ! Και να’ξερες, Μπαμπά μην τρέχεις, LAPD) και η  Εμμανουέλα Αλεξίου (Λόλα, Άγιο Είχαμε).

Τη σκηνοθεσία έχουν αναλάβει οι έμπειροι Ρέινα Εσκενάζι (Περί ανέμων και υδάτων, Η ζωή μια βόλτα, Η τελευταία παράσταση) και Κώστας Κιμούλης (Η Νταντά, Θα σε δώ στο πλοίο, Τρελή Οικογένεια).

Οι πρωταγωνιστές

Πρωταγωνιστούν: Ελένη Γερασιμίδου (Ιωάννα), Χρήστος Χατζηπαναγιώτης (Πανίκος), Άννα Αδριανού (Έλλη), Ρένος Χαραλαμπίδης (Ντίνος),  Νικολέτα Βλαβιανού (Αγγελική), Δήμητρα Σιγάλα (Μπέλλα), Βασιλική Τρουφάκου (Αθηνά), Δημήτρης Λιακόπουλος (Τζακ), Ξένια Κωνσταντινίδου  (Μαρίνα), Χάρης Τζωρτζάκης (Μπάμπης), Πέννυ Φοινίρη (Σάρα), Χάρης Αριστείδου (Γιώργος), Κατερίνα Αντζουλάτου (Τζένη), Ιουλία Καλογρίδη (Εύα), Κωνσταντίνα Κομμάτα (Βίκυ), Ευγενία Παναγοπούλου (Μίκα), Βασίλης Ευταξόπουλος (Θεμιστοκλής), Ανδρέας Φυλακτού (Σωτήρης), Λευτέρης Βασιλάκης (Μήτσος), Γιώργος Βουβάκης (Άπο), Ανδρέας Βούλγαρης (Λούης), Αντώνης Ζαχαράτος (Στάθης), Αντώνης Καρυστινός (Αλέξανδρος)

Διάλογοι: Μαρία Αναστασίου, Άθως Δημητρίου, Κατερίνα Μπέη

Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Αποστολίδης, Γιάννης Κουρπαδάκης

Μοντάζ: Γιώργος Κατσένης

Σκηνογράφος: Ελένη Πάττα

Ενδυματολόγος: Μάγδα Καλορίτη

Ήχος: Αποστόλης Ντασκαγιάννης, Βασίλης Κυριακόπουλος

Μουσική: Νίκος Τερζής

Καλλιτεχνική επιμέλεια σειράς – επιμέλεια διασκευής: Γιάννης Μπότσης

Εταιρεία παραγωγής: Pedio Productions

Μία παραγωγή, που θα προβληθεί από το Star και το TV One Κύπρου.

Περιλήψεις επεισοδίων 1-5

1ο ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ

Η Αθηνά είναι μια δυναμική τηλεοπτική παραγωγός, που απολαμβάνει τον τέλειο γάμο με το σύζυγό της, τον Τζακ, μακριά από σόι και πεθερικά. Τον παντρεύτηκε μόνο όταν έμαθε πως δεν έχει κανέναν άλλον στον κόσμο και πως οι θετοί του γονείς ζουν στο εξωτερικό. Η μητέρα της, η Έλλη την συμβουλεύει σε κάθε της βήμα. Ο Τζακ δεν σταμάτησε ποτέ να σκέφτεται τη βιολογική του οικογένεια και θα ήθελε μια μέρα να τους βρει.  Ο Πανίκος και η Αγγελική είναι ένα ήσυχο ζευγάρι που περνάει τη ζωή του ανάμεσα στο σπίτι και στο οικογενειακό ζαχαροπλαστείο. Μεγάλωσαν τρεις κόρες, έχουν μία εγγονή και ζουν όλοι μαζί σε μια οικογενειακή πολυκατοικία. Κατά βάθος, τους πονάει πάντα η εξαφάνιση του γιού τους. Ο μικρός Γιαννάκης χάθηκε όταν ήταν πέντε ετών και από τότε αγνοούνται τα ίχνη του. Στο μεταξύ, ξημερώνουν τα γενέθλια της κόρης τους, της Μίκας. Είναι μέρα πένθους για την οικογένεια, διότι την ημέρα που γεννήθηκε, χάθηκε ο Γιαννάκης.

Η γιαγιά Ιωάννα έχει απαγορέψει τους εορτασμούς, αλλά η Αγγελική νιώθει πως είναι κρίμα για την κόρη της να μην έχει κόψει ποτέ μια τούρτα γενεθλίων. Όταν η Μπέλλα, η πλούσια νύφη της οικογένειας, πηγαίνει τη γιαγιά διήμερο σε spa, η Αγγελική διοργανώνει ένα πάρτι. Την ίδια ώρα, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού της Αθηνάς, της ανακοινώνει πως πρέπει να μετακομίσουν άμεσα και εκείνη πηγαίνει να ενημερώσει τον Τζακ. Η γιαγιά Ιωάννα επισπεύδει την επιστροφή της, καθώς το spa δεν της άρεσε καθόλου. Γυρίζει στο σπίτι την ώρα που η οικογένεια γιορτάζει τα γενέθλια της Μίκας. Από το σοκ, παθαίνει συμφόρηση και σύσσωμη η οικογένεια την πηγαίνει στο νοσοκομείο. Εκεί βρίσκουν τον Τζακ και την Αθηνά. Κι ενώ εκείνη δυσανασχετεί με την ανυπόφορη φασαρία τους, ο Τζακ τους βρίσκει χαριτωμένους! Η Αγγελική και ο Τζακ νιώθουν μια περίεργη οικειότητα. Και αυτό είναι μόνο η αρχή…

2ο ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ

Η οικογένεια αναστατώνει όλο το νοσοκομείο. Αυτό ενοχλεί την Αθηνά και τους κάνει παρατήρηση για τη συμπεριφορά τους. Ο Τζακ, όμως, τους βλέπει με μεγάλη συμπάθεια. Η Μίκα θεωρεί πως εκείνη φταίει για όλα και καταριέται τη μέρα που γεννήθηκε, ενώ η Αγγελική και η Βίκυ προσπαθούν να την παρηγορήσουν. Τελικά η υπέρταση της γιαγιάς αντιμετωπίζεται και επιστρέφουν στο σπίτι. Τη νύχτα, η Βίκυ το σκάει από το σπίτι για να συναντήσει τον αγαπημένο της. Η Αθηνά αποφασίζει να ζητήσει πίσω τα χρήματα που είχε δανείσει στη μητέρα της, αλλά εκείνη της λέει ότι τα χάρισε στον αδερφό της, τον Αποστόλη, για να φτιάξει ένα στούντιο μουσικής.

Η Αθηνά και ο Τζακ, ψάχνοντας για σπίτι, απευθύνονται στον Ντίνο, που δουλεύει σε ένα μεσιτικό. Ο Ντίνος, θέλοντας να νοικιάσει επιτέλους ένα σπίτι και ν’ αποδείξει την αξία του στο αφεντικό του, αποφασίζει να νοικιάσει το δικό του, στην οικογενειακή πολυκατοικία, χωρίς να ενημερώσει κανέναν. Ο Τζακ ενθουσιάζεται με το περιβάλλον, που κάτι του θυμίζει. Η Αθηνά είναι πολύ συγκρατημένη με το διαμέρισμα. Η Ιωάννα προτείνει στην Αγγελική να δώσει αίμα στην τράπεζα DNA για να βρουν τον χαμένο εγγονό της, αλλά εκείνη διστάζει. Το ίδιο προτείνει στον Τζακ και ο φίλος του, ο Γιώργος…

3ο ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ

Η Αθηνά προσπαθεί να μεταπείσει τον Τζακ να κάνει την εξέταση DNA για να μην έρθει αντιμέτωπη με συμπεθέρια. Ο Λούης συναντάει τη Βίκυ και ανάμεσά τους δημιουργείται μια τρομερή χημεία. Η Αθηνά πείθεται από τον Τζακ να μετακομίσουν στην πολυκατοικία. Ο Πανίκος και η Αγγελική ανησυχούν για τη Μίκα και τη Βίκυ, γιατί νιώθουν πως έχουν χάσει τον έλεγχο πάνω τους. Ο Λούης εξομολογείται στο φίλο του, τον Άπο, ότι ερωτεύτηκε τη Βίκυ και εκείνος αρχίζει να ζηλεύει. Η Μπέλλα εξομολογείται στην πεθερά της, την Ιωάννα, πως ο γιος της, ο Θεμιστοκλής, την παραμελεί και στεναχωριέται που δεν απέκτησαν ποτέ παιδί. Η Αθηνά έχει κακό προαίσθημα για τη μετακόμιση, αλλά ο Τζακ την καθησυχάζει. Η Εύα πιέζει τον Ντίνο να ξαναφτιάξει τη ζωή του.

Ο Ντίνος ζητάει από τη Μίκα και τον Μήτσο να τον βοηθήσουν με μια μετακόμιση, χωρίς να τους λέει ότι πρόκειται για το σπίτι του. Όλοι έχουν χαρεί με την επιτυχία του Ντίνου, αγνοώντας πως νοίκιασε το ίδιο του το σπίτι.  Εκείνος φέρνει με μεγάλη προσοχή τον Τζακ και την Αθηνά στην πολυκατοικία για να δουν το διαμέρισμα. Ο Τζακ νιώθει οικεία με τους χώρους και με τη γειτονιά.  Η Μίκα καλεί τον Ντίνο στο σπίτι τους και εκείνος αφήνει τον Τζακ και την Αθηνά να δουν το διαμέρισμα και πηγαίνει απέναντι. Μόλις βλέπει την έκπληξη, ξεχνάει το ζευγάρι και στρώνεται στο φαγητό. Η Μπέλλα προτείνει στη Βίκυ να πάνε για ποτό με τον Λούη μετά το φαγητό στο μαγαζί του Σωτήρη για να τον γνωρίσει. Τηλεφωνούν στον Σωτήρη για κράτηση, αλλά εκείνος δεν κλείνει καλά το τηλέφωνό του και τον ακούνε να μιλάει με την αγαπημένη του! Ο Τζακ χτυπάει το κουδούνι του απέναντι σπιτιού, γυρεύοντας τον Ντίνο. Η Αγγελική τον βλέπει και μένει άναυδη…

4ο ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ

Ο Τζακ ξανασυναντάει ολόκληρη την οικογένεια και καταλήγει να καθίσει στο τραπέζι μαζί τους. Η Μπέλλα προτείνει στη Βίκυ να μην αποκαλύψει την απιστία του Σωτήρη. Η Αθηνά μπαίνει στο διαμέρισμα του Πανίκου, βλέπει τον Τζακ περιτριγυρισμένο απ’ όλη την οικογένεια και παγώνει. Ο Πανίκος τους αποκαλύπτει πως η πολυκατοικία είναι δικιά τους και μένουν εκεί όλοι μαζί. Ένας ύποπτος άντρας συνεχίζει να παρατηρεί την πολυκατοικία από μακριά.

Ο Πανίκος και η Αγγελική συμπαθούν τον γιατρό, αλλά βρίσκουν την Αθηνά ξινή. Ο Λούης γράφει μια μελωδία για τη Βίκυ και ο Αποστόλης προτείνει να βάλουν και στίχους. Η Έλλη δίνει διακοσμητικές συμβουλές στην Αθηνά, ενώ ο Τζακ απολαμβάνει την παρέα του Πανίκου και της Αγγελικής. Η Αγγελική δεν βλέπει την Έλλη με καλό μάτι. Ο Ντίνος, όμως, την συμπαθεί πολύ. Ο Τζακ αποκαλύπτει στον Πανίκο και τη Μπέλλα πως είναι υιοθετημένος από Άγγλους γονείς, που τον πήραν από το ορφανοτροφείο, όταν ήταν μικρός.  Η Μπέλλα ταράζεται από την πληροφορία, αλλά το κρύβει. Ο ύποπτος τύπος πλησιάζει την Αγγελική και της αποκαλύπτει πως είναι ο Γιαννάκης, ο χαμένος γιος της…

5ο ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ

Ο Τζακ βοηθάει την Αγγελική να καθίσει για να συνέλθει από το σοκ που υπέστη και ο Μπάμπης βρίσκει την ευκαιρία να το σκάσει. Η Μπέλλα φτάνει στο ζαχαροπλαστείο και με τρόπο παίρνει το πορτοφόλι του Τζακ, θέλοντας να μάθει περισσότερα για εκείνον. Μέσα σ’ αυτό βρίσκει μια παιδική του φωτογραφία και αντιλαμβάνεται πως ο Τζακ είναι ο Γιαννάκης, ο χαμένος γιος της οικογένειας! Την αφαιρεί από το πορτοφόλι και το επιστρέφει στον Τζακ μ’ έναν κούριερ. Η Αγγελική μιλάει στη Μπέλλα για τον περίεργο τύπο που εμφανίστηκε και τη φώναξε «μαμά!» Η Αγγελική πείθει τον Πανίκο να πάει μαζί με τον Τζακ να κάνει ένα τσεκ-απ.

Η Ιωάννα προσπαθεί να πείσει τον Σωτήρη να κάνουν ένα ακόμα παιδί με την Εύα και εκείνος της λέει με θράσος πως το έχουν στο πρόγραμμα για του χρόνου, ενώ στην πραγματικότητα έχει μήνες να κοιμηθεί μαζί της! Ο Ντίνος πείθει τον Μήτσο και τη Μίκα να βάψουν το διαμέρισμά του. Η Βίκυ πηγαίνει στο εστιατόριο του Σωτήρη, αποφασισμένη για καυγά, αλλά αποσυντονίζεται. Η Αθηνά απογοητεύεται από την εξέλιξη του βαψίματος, ενώ η Έλλη το βρίσκει γουστόζικο. Η Μπέλλα εμφανίζεται μπροστά στον Μπάμπη. Ο Πανίκος είναι έτοιμος να μιλήσει στον Τζακ για την ιστορία της εξαφάνισης του μικρού Γιαννάκη…

Έρχεται τον Οκτώβριο στο STAR!