O ANT1 επενδύει στη μυθοπλασία με την «Εκδρομή»

To ΖappiT, βρέθηκε στα γυρίσματα της νέας σειράς στο Βέρμιο της Νάουσας και σας μεταφέρει το κλίμα...

Ο ΑΝΤ1, φαίνεται να θέλει να κερδίσει τη μάχη της τηλεθέασης και στη μυθοπλασία, έτσι από την ερχόμενη σεζόν εντάσσει στο πρόγραμμά του νέες σειρές…

Η «Εκδρομή» είναι μια σειρά μυστηρίου, που θα απασχολήσει πολύ και μόνο τις καλύτερες εντυπώσεις μπορεί να αφήσει. Με δυνατό, ανατρεπτικό  σενάριο που υπογράφει η Στέλλα Βασιλαντωνάκη, σκηνοθεσία του Αλέξη Πανταζούδη, που βρίσκεται πίσω από μεγάλες τηλεoπτικές επιτυχίες και καστ που απαρτίζεται κυρίως από νέα πρόσωπα – εκτός από τη Λίνα Σακκά και τον Όθωνα Μεταξά, οι υπόλοιποι ηθοποιοί είναι από Θεσσαλονίκη – η «Εκδρομή» έρχεται στο πρώτο μισό της ερχόμενης σεζόν.

Τα γυρίσματα στον Άγιο Νικόλαο της Νάουσας και κάτω από αντίξοα καιρικά φαινόμενα δίνουν έναν ατμοσφαιρικό χαρακτήρα στην πλοκή της σειράς.

Το ZappIT, πήρε μια γεύση από το τι πρόκειται να συμβεί, αφού βρέθηκε στα γυρίσματα, στη Νάουσα και έζησε την εμπειρία από κοντά μαζί με τους πρωταγωνιστές, οι οποίοι βρίσκονται εκεί από τις 10 Φεβρουαρίου και μέχρι τα τέλη του Ιουλίου οπότε θα ολοκληρωθούν και τα γυρίσματα.

Οι ίδιοι είναι πολύ ενθουσιασμένοι που συμμετέχουν σε αυτή την παραγωγή και ενώ τα γυρίσματα είναι απαιτητικά , έχουν μια ηρεμία. Την ηρεμία που τους δίνει η φύση και τα μαγευτικά τοπία που αντικρίζουν κάθε πρωί, όταν ξεκινάνε το γύρισμα.

Η εκδρομή μας ξεκίνησε την Πέμπτη το πρωί και ήταν υπέροχη, των πρωταγωνιστών στις 10 Φεβρουαρίου και η Εκδρομή των τηλεθεατών θα ξεκινήσει  τον πρώτο μισό της ερχόμενης τηλεοπτικής σεζόν και αναμένεται να είναι ακόμα καλύτερη, αφού η σειρά έχει όλα τα εχέγγυα για να κερδίσει την αγάπη τους, αλλά και τη μάχη της τηλεθέασης… 

Μέχρι τότε δείτε φωτογραφίες από τα backstage των γυρισμάτων….


Και μία φωτογραφία από τη δική μας εκδρομή…



Παυλίνα Ντάσιου