Ο Alpha παρουσιάζει «Τα Νεοκλασικά»

Alpha

Αγαπημένα ελληνικά θεατρικά έργα μεγάλων δημιουργών που έχουν γράψει ιστορία και θεωρούνται κλασικά, παίρνουν νέα μορφή και αναβιώνουν στις οθόνες μας. Χαρακτήρες και ιστορίες που έχουν μείνει αξέχαστες στη μνήμη μας και παραμένουν πάντα επίκαιρες, παίρνουν ξανά σάρκα και οστά.

Ο Alpha συνεχίζοντας στο δρόμο της καλής μυθοπλασίας, που με σωστές επιλογές κατάφερε να κάνει τη διαφορά φέτος, στηρίζει τις ελληνικές παραγωγές. Δίνει χώρο σε καταξιωμένους αλλά και νεότερους δημιουργούς και επενδύει σε μία μεγάλη παραγωγή υψηλών προδιαγραφών και αισθητικής, «Τα Νεοκλασικά».

Οι γνώριμοι και λατρεμένοι μας ήρωες έρχονται στο «σήμερα» για να μας διασκεδάσουν και να προσφέρουν άφθονο γέλιο με τις τρομερές περιπέτειές τους.

Πώς θα ήταν σήμερα ο άπιστος Αποστόλης από το «Ούτε γάτα ούτε ζημιά»;

Τί θα έλεγε ο Θόδωρος από το «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης» όταν αντίκριζε τον «φανταστικό» φίλο του;

Πώς θα αντιδρούσε ο Ζάβαλος από τη «Βίλλα των οργίων» κατά την επ’ αυτοφώρω σύλληψή του από την αστυνομία;

Τίτλοι οικείοι κι αγαπημένοι που ξυπνούν γλυκές αναμνήσεις.

«Ούτε γάτα ούτε ζημιά», «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης», «Μιας πεντάρας νιάτα», «Ο εμίρης και ο κακομοίρης», «Η κόμισσα της φάμπρικας», «Οι κληρονόμοι», «Δελησταύρου και υιός», «Η βίλλα των οργίων», «Μια Ιταλίδα από την Κυψέλη» και πολλοί ακόμη.

Θεατρικές ιστορίες που έχουν στο παρελθόν μεταφερθεί με ιδιαίτερη επιτυχία στον κινηματογράφο, διασκευάζονται για πρώτη φορά για την ελληνική τηλεόραση και υπόσχονται να μας χαρίσουν βράδια γεμάτα νοσταλγία, γέλιο και όμορφες στιγμές.

«Τα Νεοκλασικά» σύντομα στον Alpha…