Νέος κύκλος γυρισμάτων για τους “Βασιλιάδες”

Διαβάστε: Οι πρωταγωνιστές της νέας σειράς του Mega πιάνουν και πάλι δουλειά.

Είναι η σειρά που προορίζεται να αντικαταστήσει τη χειμερινή σεζόν την «Ζωή της άλλης». Εκτός από γνωστούς και ήδη καταξιωμένους ηθοποιούς, η σειρά περιλαμβάνει στο καστ και νέα πρόσωπα. 

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ της «Espresso», τα γυρίσματα της σειράς που ξεκίνησαν τον Μάρτιο και τράβηξαν μέχρι τα μέσα Ιουλίου, ξεκινούν και πάλι σε λίγες ημέρες. Στο νέο κύκλο γυρισμάτων το σενάριο προβλέπει και αρκετές guest εμφανίσεις.

Για τις ανάγκες της σειράς χρειάστηκε να στηθούν δύο τεράστια πλατό, το ένα στο Μαρούσι και το άλλο στα Μελίσσια, προκειμένου να μπορούν να γίνονται τα γυρίσματα με μεγαλύτερη ευκολία. Εκεί έχουν φτιαχτεί τα σπίτια, τα γραφεία και οι εσωτερικοί χώροι, ενώ υπάρχουν και πάρα πολλά εξωτερικά, παρ' όλο που είναι καθημερινό.  

Στο ρεπορτάζ του περιοδικού «ΛΟΙΠΟΝ» πάλι διαβάζουμε ότι οι υπεύθυνοι του Mega είναι ενθουσιασμένοι με το υλικό που έχει φτάσει στα χέρια τους κι ευελπιστούν ότι η σειρά θα κάνει αίσθηση από την πρώτη στιγμή. 

Να σας θυμίσουμε ότι στο επίκεντρο της ιστορίας βρίσκεται ένας έμπορος ψαριών που μέσα σε μία νύχτα γίνεται πρόεδρος μιας μεγάλης εταιρείας. Τα μέλη της φτωχής οικογένειας του (Βασιλιάδες) γίνονται εκατομμυριούχοι και έρχονται σε σύγκρουση με έναν εντελώς διαφορετικό κόσμο. Πρωταγωνιστούν οι: Κώστας Κόκλας, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Βασιλική Ανδρίτσου, Ζέτα Δούκα, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Μίνα Ορφανού και Μάρθα Καραγιάννη κ.ά.