Νεοκλασικά: «Μιας πεντάρας νιάτα» με τον Κώστα Νικούλι

Νεοκλασικά

Νεοκλασικά, απόψε στις 21.00 στο πρόγραμμα του Alpha

Πρεμιέρα και απόψε για τα «Νεοκλασικά», με το θεατρικό έργο «Μιας πεντάρας νιάτα» των Ασημάκη Γιαλαμά και Κώστα Πρετεντέρη σε διασκευή σεναρίου Κωνσταντίνας Γιαχαλή και Σόλωνα Εσκενάζη και σκηνοθεσία Χρήστου Δήμα.

Η Ελένη Καστάνη υποδύεται τη Μαρίκα η οποία όπως λέει είναι «μια γυναίκα και σέξι και ερωτεύσιμη και αγαπά πολύ τα παιδιά της». Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης για πρώτη φορά υποδύεται έναν «κουστουμάτο, διευθυντή» όπως δηλώνει, είναι ο Δημήτρης που ερωτεύεται την Ειρήνη (Άλκηστις Ζιρώ) χωρίς να γνωρίζει ότι είναι παντρεμένη.

Ο Τάκης Παπαματθαίου που υποδύεται τον Ανδρέα «έναν υποψήφιο γαμπρό», τονίζει πόσο επίκαιρο είναι το έργο των Γιαλαμά – Πρετεντέρη με τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν σήμερα τα νέα παιδιά που θέλουν να ανοίξουν το δικό τους σπίτι.

Σύγχρονη ερωτική κομεντί χαρακτηρίζει ο Κώστας Νικούλι το «Μιας πεντάρας νιάτα». Υποδύεται τον Γιώργο ο οποίος αρνείται να εργαστεί η γυναίκα του Ειρήνη στο γραφείο του Δημήτρη επειδή την ζηλεύει. Όλα αυτά θα συμβούν στο «Μιας πεντάρας νιάτα» απόψε στις 21:00 στον Alpha.