Νέα σειρά έρχεται στο STAR

Από την Τετάρτη (8/8) στις 16:00 το Star παρουσιάζει τη νέα καθημερινή, νεανική σειρά "Privileged".

Κεντρική ηρωίδα της σειράς είναι η εικοσιτριάχρονη Μέγκαν Σμιθ, έχει μετακομίσει πρόσφατα στη Νέα Υόρκη με την ελπίδα να σταδιοδρομήσει στη δημοσιογραφία. Έχοντας σπουδάσει σε ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια των ΗΠΑ, είναι σίγουρη πως η πορεία της προς την κορυφή θα είναι σύντομη.

Όταν όμως το σύμπαν θέλει να σε δοκιμάσει, μπορεί να σου ανατρέψει τα σχέδια μιας ζωής, σε μία μόνο στιγμή…Το διαμέρισμα της κάηκε, το αφεντικό της την απέλυσε και έβαψε τα μαλλιά της σε ένα απαίσιο χρώμα, που μισεί. Απελπισμένη, άστεγη, άνεργη, αδέκαρη και με χάλια μαλλιά, η Μέγκαν αρχίζει να χαμογελά ξανά όταν δέχεται μια πρόταση για δουλειά στο κοσμοπολίτικο Παλμ Μπιτς ως δασκάλα των δίδυμων κληρονόμων Ρόουζ και Σέιτζ Μπέικερ.

Αριστούχος του Γέιλ, η Μέγκαν θα βοηθήσει τις αδελφές Μπέικερ να μπουν στο πανεπιστήμιο. Το καλύτερο; Στο διάστημα αυτό θα μένει μαζί τους, ανάμεσα στους πλούσιους και διάσημους! Θα πίνει σαμπάνια, θα τρώει αστακό και ταυτόχρονα, με τον υψηλό μισθό της, θα ξεπληρώνει τα φοιτητικά της δάνεια. Ποιός θα μπορούσε να αρνηθεί μια τέτοια πρόταση;

Η σειρά, αμερικανικής παραγωγής, γυρίστηκε 2008-2009 και ολοκληρώνεται σε 18 επεισόδια. Πρωταγωνιστούν: Τζοάνα Γκαρσία στον ρόλο της Μέγκαν, Λούσι – Κέιτ Χέιλ στον ρόλο της Ρόουζ, Άσλεϊ Νιούμπρο στον ρόλο της Σέιτζ.

Πηγή: TV ΖΑΠΙΝΓΚ

Διαβάστε ακόμα:

Πόσο έχουν αλλάξει οι πρωταγωνιστές από το Πριν χτυπήσει το κουδούνι;