Νέα πρόσωπα εισβάλλουν στο Κάτω Παρτάλι

Ποιες guest εμφανίσεις, θα αναστατώσουν τους πρωταγωνιστές της σειράς;

Το Κάτω Παρτάλι, μπορεί να αναμένεται να βγει στον τηλεοπτικό αέρα, στο δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν, ωστόσο, δεν έχει σταματήσει να μας απασχολεί, αφού το τηλεοπτικό κοινό θέλει να γνωρίζει τι πρόκειται να συμβεί στον 2ο κύκλο της σειράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες μου λοιπόν, στα πρώτα επεισόδια του δεύτερου κύκλου, η ιστορία περιπλέκεται ακόμα περισσότερο. Νέα πρόσωπα εισβάλλουν στο κάστ και δημιουργούν μοπερδέματα και αγωνία στους πρωταγωνιστές.

Ένα πρόσωπο που θα εισβάλλει στο Παρτάλι είναι ο Ιβαν Σβιτάιλο, ο οποίος θα υποδυθεί, έναν πλούσιο γαιοκτήμονα,  της περιοχής, το όνομα του οποίου θα είναι Ρούσσος  και σκοπό έχει να διεκδικήσει  την καρδιά της Βίβιαν. ο Ιβάν θα εμφανιστεί σε 3 επεισόδια. 
.

Ένα ακόμα πρόσωπο που θα δούμε , είναι ο ηθοποιός Γιώργος Μπανταδάκης, ο οποίος έχει παίξει σε πολλές σειρές του Mega, ωστόσο, έχει πολύ καιρό να εμφανιστεί κάπου τηλεοπτικά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μου, ο Γιώργος θα υποδυθεί έναν Αστυνομικό, που κυνηγάει την παρέα του Παρταλιού , που βρέθηκε στην Σίφνο, δηλαδή τη Βίβιαν, τον Μανώλη, τη Μοσχούλα και τον Κωνσταντίνο.

Παυλίνα Ντάσιου