Ναυάγιο: Συγκλόνισε ο Λεωνίδας Κακούρης αναγνωρίζοντας, ως καπετάν Στελής, τη σορό της κόρης του

Ναυάγιο

Το ναυάγιο του στέρησε την μοναχοκόρη του, Φωτεινή...

Την επόμενη δύσκολη ημέρα του ναυαγίου καλούνται να διαχειριστούν στο… «Ναυάγιο» του MEGA όλοι οι ήρωες. Γι’ αυτό και οι σκηνές που παρακολουθήσαμε στο νέο επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς του MEGA, το βράδυ της Τετάρτης, ήταν καθ’ όλα φορτισμένες συναισθηματικά.

Μια εκ των κορυφαίων αυτών, δε, είχε πρωταγωνιστή τον Λεωνίδα Κακούρη ο οποίος και «ντύνεται» με εμπειρία και μεράκι» τον καπετάν Στελή. Όσο κι αν ο ίδιος φώναζε να μην ταξιδέψει από τα Χανιά προς τον Πειραιά λόγω της κακοκαιρίας, το πλοίο «Φοίνιξ» βούλιαξε κατά την εκτέλεση του δρομολογίου και μέσα σε αυτό βρισκόταν, ανάμεσα στους άλλους, η μοναχοκόρη του ήρωα, Φωτεινή.

Έτσι, όταν και ο καπετάν Στελής κλήθηκε να αναγνωρίσει τη σορό της κόρης του, ο Λεωνίδας Κακούρης σπάραξε μπρος στην εικόνα συγκλονίζοντας τους πάντες με την βουβή του ερμηνεία σε αυτόν τον μαύρο αποχαιρετισμό.

Τα social media, δε, δεν θα μπορούσαν παρά να γράψουν σχόλια διθυραμβικά για την ξεχωριστή αυτή ερμηνευτική στιγμή του ηθοποιού. Και το «Ναυάγιο» του Μεγάλου Καναλιού βρίσκεται ακόμα στην αρχή του!