Νάντια Κοντογεώργη – Γιώργος Χρυσοστόμου: Γνωρίστε τους νέους χαρακτήρες της «Μουρμούρας»

Οι δυο ηθοποιοί θα ενσαρκώσουν το ένα από τα δύο νέα ζευγάρια που εντάσσονται στην επιτυχημένη σειρά του Alpha.

Μία κοπέλα που ξεχειλίζει γλύκα και ηρεμία και ένας γυμναστής σε πορεία – κατρακύλα εντάσσονται στη φαμίλια της απόλυτης τηλεοπτικής επιτυχίας του Alpha, στην κωμική σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα». Η Νάντια Κοντογεώργη και ο Γιώργος Χρυσοστόμου μιλούν για τους νέους τους ρόλους στο περιοδικό Τηλεθεατής και στην Χρύσα Παχούμη.

Νάντια Κοντογεώργη

[dfp_ads id=236982]

Πώς θα σκιαγραφούσατε το προφίλ της ηρωίδας; «Είναι ένα κορίτσι που αγάπησα από την πρώτη σκηνή των σεναρίων. Είναι γλυκιά και τρυφερή, ήρεμη δύναμη και αγαπάει πολύ το σύντροφο της και τον καρπό του έρωτα τους.»

Με αυτό το ζευγάρι θα ταυτιστούν πολλά ζευγάρια; «Νομίζω πως ναι. Είναι μια περίοδος ζωής – η έναρξη της οικογένειας – που τη βλέπω στο περιβάλλον μου, γιατί φτάσαμε πια σ’ αυτή την ηλικιακή φάση και αναγνωρίζω προβληματισμούς και καταστάσεις που βιώνουν οι φίλοι μου».

Τι συναισθήματα κρατάτε από την απροσδόκητη διακοπή της σειράς «Κάτω Παρτάλι»; «Ήταν μια λαμπερή στιγμή που δεν ολοκλήρωσε τον κύκλο της. Γι’ αυτό ίσως και να μείνουμε ερωτευμένοι μαζί της!

Γιώργος Χρυσοστόμου

Πώς θα σκιαγραφούσατε το προφίλ του ήρωα; «Είναι ένα λαϊκό παλικάρι, γύρω στα 35, σε μια ελαφριά δύση της ζωής του. Είναι αυτή η διχάλα που ο άντρας λέει ή θα πάρω το δρόμο το σωστό ή θα πάω στην καταστροφή. Προσπαθεί με νύχια και με δόντια να μείνει σε αυτή τη φάση.»

Το ζευγάρι στη σειρά είναι αναγνωρίσιμο; «Θα είναι. Αυτή η φάση είναι γνώριμη για τα ζευγάρια που είναι τρία – τέσσερα χρόνια μαζί και πρέπει να αλλάξουν πίστα. Δεν είναι στα ντουζένια τους και βρίσκονται σε καμπή.»

Η περίοδος των κρίσιμων αποφάσεων; «Πώς θα συνεχίζεις. Και απαιτείται προσωπική δουλειά και από τους δύο. Ο καθένας με τον εαυτό του. Για να μπορούν να συμπλεύσουν παράλληλα και να μη συγκρούονται.

Το παληκάρι τι επαγγέλλεται; «Είναι γυμναστής, θα λέγαμε αποτυχημένος»

Έχετε μπει σε εντατικό πρόγραμμα γυμναστικής; «Εδώ και πολύ καιρό».