Να με λες μαμά: Έρχεται στον Alpha με καστ πρώτης γραμμής

Να με λες μαμά

Ποιοι ηθοποιοί έχουν κλείσει και ποια ηθοποιός - έκπληξη έκλεισε για βασικό ρόλο;

Μια κοινωνική σειρά 8 επεισοδίων που θα θυμίζει δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ με ιντριγκαδόρικο συνδυασμό πρωταγωνιστών πρώτης γραμμής ετοιμάζει ο Alpha για το πρώτο μισό της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν. Πρόκειται για τη σειρά «Να με λες μαμά» όπως θα είναι ο ελληνικός τίτλος του σίριαλ «Mother».

Η υπόθεση αφορά την παιδική κακοποίηση, με την ιστορία μιας μαθήτριας, η οποία κακοποιείται από την μητέρα της. Οι εξελίξεις κατά τη διάρκεια των 8 επεισοδίων θα είναι σκληρές και το τέλος ανατρεπτικό.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, λοιπόν, θα δούμε τους: Μαρία Κίτσου, Ιβάν Σβιτάιλο, Φιλαρέτη Κομνηνού και Ελένη Κοκκίδου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, με τη σειρά έκλεισε και η βραβευμένη ηθοποιός με τις ξεχωριστές ερμηνείες στο θέατρο και τον κινηματογράφο, Δήμητρα Βλαγκοπούλου.

Δήμητρα Βλαγκοπούλου

Το «Να με λες μαμά» θα προβάλλεται σε εβδομαδιαία βάση, ενώ θα αποφασιστεί αργότερα η περίοδος την οποία θα κάνει πρεμιέρα, δηλαδή αν θα είναι στην αρχή της σεζόν ή λίγο αργότερα. Τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Αντώνης Αγγελόπουλος, όνομα συνώνυμο με επιτυχίες όπως:  Στο Παρά Πέντε, Εθνική Ελλάδος, Το σόι σου, Φόνοι στο Καμπαναριό.