Μυστικά της Εδέμ: Ο γάμος και ο… θρήνος!

Διαβάστε: Οι εξελίξεις στη σειρά που "σπάει τα ταμεία".

Μετά από τρία χρόνια παρουσίας της στην καθημερινή μάχη της τηλεθέασης η σειρά έχει… εξολοθρεύσει πολλούς ανταγωνιστές της ενώ, αν και δεν το παραδέχονται στο κανάλι της Μεσογείων, από τα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης των «Μυστικών» ωφελείται το κεντρικό δελτίο ειδήσεών τους που εισπράττει ένα υψηλότατο lead in που το ζηλεύουν –και φθονούν- τα δελτία των υπόλοιπων καναλιών.
 
Χθες λοιπόν, η σειρά έβαλε φωτιά στα μηχανάκια τηλεθέασης αφού «Λουκάς» και «Νόρα» ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. Η σειρά στο γενικό σύνολο έκανε μέσο όρο 48, ενώ έφτασε μέχρι και 49,1. Αμέσως μετά στην κατάταξη της ζώνης 7 με 8, βρέθηκε το δελτίο ειδήσεων του ALPHA με μέσο όρο 16,5 και στην τρίτη θέση ο Χρήστος Φερεντίνος με το «Deal» να σημειώνει μέσο όρο 12. 
 
Το γλέντι όμως στα «Μυστικά» -και ο… θρήνος στα υπόλοιπα προγράμματα- θα συνεχιστεί. Έτσι λοιπόν, στο σημερινό επεισόδιο, το τραπέζι του γάμου βρίσκει όλη την παρέα να καμαρώνει τους νεόνυμφους και να τους εύχεται κάθε ευτυχία. Η Μελίτα βλέπει το Στέφανο να χορεύει με την Εριέττα και ζητάει από την Αμαλία να φύγουν. Η Αμαλία την συμβουλεύει να πάρει τις οριστικές αποφάσεις της, αφού της περάσει ο θυμός.

Ο Ευκλείδης ζητάει από τη Στέλλα να γυρίσει πίσω μαζί του στη Μονεμβασιά, αλλά εκείνη αρνείται. Η Εριέττα ανακαλύπτει ότι η Άννα πήρε τα πράγματά της και έφυγε και θεωρεί ότι απαλλάχτηκε από εκείνη. Παράλληλα παρηγορεί το Στέφανο, που είναι απογοητευμένος από τη Μελίτα και δεν δείχνει διατεθειμένος να ξαναπροσπαθήσει γι’ αυτήν τη σχέση.

O Λουκάς και η Νόρα περνούν την πρώτη νύχτα του γάμου σε γαμήλια σουίτα ξενοδοχείου. Ο Χρήστος προσπαθεί να οργανώσει το μπαρ, αλλά η Νταίζη φοβάται ότι η νευρικότητά του θα αποκαλύψει το μυστικό τους.
 
Η συνέχεια του γλεντιού απόψε το βράδυ στις 19:00 στο MEGA και του… θρήνου στο ραβασάκι της Nielsen που θα κυκλοφορήσει αύριο!
 
Γρηγόρης Μελάς