«Μυστικά της Εδέμ»: Η Νόρα θα λάβει ένα περίεργο πακέτο

Διαβάστε για όλες τις εξελίξεις που θα δούμε σήμερα στις 19:00 στο MEGA.

Ο Παναγιώτης λέει στην Εριέττα ότι ο ίδιος πιστεύει στην αθωότητά της, αλλά για να απαλλαγεί από την κατηγορία του φόνου της 'Αννας, πρέπει να βρεθούν και στοιχεία που την τεκμηριώνουν. Ο Χρήστος, μάταια, προσπαθεί να πείσει την Νταίζη πως ό,τι έκανε το έκανε για το καλό της. Εκείνη του ζητάει να της αποκαλύψει τους συνεργάτες του.

Η Αγγέλα διαφωνεί με τη Μαρίλια που θέλει να κρατήσει το παιδί και της εξηγεί τις ευθύνες τού να μεγαλώνεις ένα παιδί σε αυτήν την ηλικία. Ο Στέφανος είναι αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να μην μπει η Εριέττα στη φυλακή. Πιέζει την Αντιγόνη να του αποκαλύψει την αλήθεια, γιατί πιστεύει ότι εκείνη έδωσε εντολή στον Χρήστο να σκοτώσει την 'Αννα.

Ο Πέτρος βγαίνει από το νοσοκομείο και η Αμαλία τον φιλοξενεί στο σπίτι της. Ο Λουκάς προειδοποιεί την Νταίζη πως αν η αστυνομία ερευνήσει περισσότερο την υπόθεση των διαμαντιών και φτάσει στην αλήθεια, ο Χρήστος κινδυνεύει να μπλέξει άσχημα. Η Νταίζη, όμως, είναι αποφασισμένη να μην αφήσει τον Χρήστο να πάει φυλακή, με κανέναν τρόπο. Στο μεταξύ, η Νόρα λαμβάνει ένα περίεργο πακέτο.