Μυστικά της Εδέμ: Η Νόρα αποφασίζει να χωρίσει τον Λουκά

Ο Λουκάς αρνείται ότι γνωρίζει το όνομα Αραβαντινός και ο αστυνόμος τον προειδοποιεί να μην εκμεταλλευτεί τη φιλία τους, γιατί αργά ή γρήγορα θα φτάσει στην αλήθεια.

Η Στέλλα προσπαθεί να διασταυρώσει πληροφορίες για την υπόθεση των διαμαντιών, αλλά η Αμαλία την συμβουλεύει να μην ανακατεύεται, γιατί θα βρεθεί μπλεγμένη. Ο Λουκάς ενημερώνει την Εριέττα ότι η αστυνομία έχει εντοπίσει το όνομα του βιολογικού τους πατέρα, του Διονύση Αραβαντινού.

'Ολοι πια φοβούνται ότι θα βγουν στο φως τόσο οι δολοφονίες όσο και όλες οι βρόμικες δουλειές της παλιάς παρέας. Η Νόρα είναι απόμακρη και ο Λουκάς, για να την χαροποιήσει, αποφασίζει να γυρίσει και να δουλέψει στο δικηγορικό της γραφείο.

Το σχέδιο της Αμαλίας και του Λουκά αρχίζει να αποδίδει καρπούς, καθώς ο Πέτρος πιστεύει ότι η Αμαλία έχει σχέση με άλλον άντρα. Η Νόρα ελέγχει το κινητό του Λουκά και βρίσκει νέα μηνύματα που της επιβεβαιώνουν την υποψία.

Αυτό την οδηγεί στην απόφαση να τον χωρίσει. Ο Λουκάς, από την άλλη, παίρνει την απόφαση να πει όλη την αλήθεια στον αστυνόμο.