Μπρούσκο: Το ατύχημα που βάζει τέλος στα σχέδια του Πάτροκλου!

Ραγδαίες θα είναι εξελίξεις στον 3ο κύκλο του Μπρούσκο που έρχεται τη νέα σεζόν για το ερωτικό τρίγωνο Δήμητρας, Πάτροκλου και Άννας.

Ένα σοβαρό ατύχημα της τελευταίας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της βάζει φρένο στα σχέδια του Πάτροκλου και της Δήμητρας, οι οποίοι έχουν αποφασίσει να το σκάσουν μαζί.

Μήνες προτού εισβάλλει στη ζωή της οικογένειας Ματθαίου, ο Πάτροκλος παρακολουθούσε στενά την καθημερινότητα όλων. Μία φωτογραφία που απεικόνιζε τη Δήμητρα στο πλευρό του δίδυμου αδελφού του, Νεκτάριου, ήταν αρκετή για να την ερωτευτεί. Η ανάγκη του να γίνει ένα μαζί της τον οδήγησε στα άκρα. Αψήφησε τον αδελφό του, αποκαλύπτοντας της τα συναισθήματα του. Η προσέγγιση και το ενδιαφέρον του Πάτρολου εντυπωσίασαν τη γυναίκα, η οποία δεν άργησε να ανταποκριθεί στο επίμονο φλερτ του. Παρόλο που στη ζωή του νεαρού μπήκε η Άννα, μετά το προξενιό που του έκανε ο πατέρας του, Διαμαντής, μία εβδομάδα πριν από το γάμο του ο Πάτροκλος και η Δήμητρα πέρασαν μαγευτικές στιγμές στην Αθήνα και το Σούνιο κρυφά από όλους. Ωστόσο, όταν επέστρεψαν στην Κύπρο, συνέχισαν κανονικά τις ζωές τους στο πλευρό των συζύγων τους, καταπιέζοντας τα θέλω και τα συναισθήματα τους. Οι μέρες περνούν και η ¨αννα ανακοινώνει με χαρά στον Πάτροκλο πως σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. Το άσχημο παρελθόν του Πάτροκλου, το οποίο έχει στιγματίσει τη ζωή του, ήταν ο λόγος που ο άντρας χάρηκε που θα γίνει πατέρας, καθώς θα προσφέρει στο παιδί του όλα όσα στερήθηκε εκείνος. Και εκεί που η ζωή του έχει μπει σε μία ευθεία, ξαφνικά η Δήμητρα του ανακοινώνει ότι αποφάσισε να χωρίσει τον Νεκτάριο, διότι έμαθε για την παράνομη σχέση του με την Αντιγόνη. Η είδηση αυτή από τη μία χαροποιεί τον Πάτροκλο, ενώ από την άλλη τον προβληματίζει. Ο νεαρός έρχεται αντιμέτωπος με ένα μεγάλο δίλημμα: να παρατήσει την εγκυμονούσα Άννα και τη ζωή που έχει καταφέρει να φτιάξει ή να αφήσει τον μεγάλο του έρωτα, τη Δήμητρα, να φύγει μια για πάντα από τη ζωή του;

Ο Πάτροκλος πάνω στον παρορμητισμό του ανακοινώνει στη γυναίκα ότι θα την ακολουθήσει ζητώντας της μόνο λίγο χρόνο. Όμως, λίγες μέρες αργότερα, ένα σοβαρό ατύχημα που έχει η Άννα τρομοκρατεί τον Πάτροκλο, ο οποίος φοβάται για την εγκυμοσύνη της. Η Άννα μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο και ο Πάτροκλος αγωνιά τόσο για την υγεία τη δική της όσο και για το πως θα εξελιχθεί η κύηση της. Το γεγονός ότι ο νεαρός ζητά λίγο χρόνο από τη Δήμητρα μέχρι να αναρρώσει η κοπέλα και να ξεπεραστεί ο κίνδυνος την απογοητεύει. Η Δήμητρα, η οποία έχει πληγωθεί αρκετές φορές στο παρελθόν από τον Νεκτάριο, αντιλαμβάνεται πως έρχεται σε δεύτερη μοίρα και στη ζωή του Πάτροκλου. Το μυαλό της θολώνει καθώς η ζήλια και ο φόβος ότι ο Πάτροκλος δεν θα την ακολουθήσει την οδηγούν σε περίεργες σκέψεις. Έτσι καταλήγει στο συμπέρασμα ότι πλέον δεν έχει να χάσει τίποτα στη ζωή της, αφού μετά την αποκάλυψη ότι ο Νεκτάριος για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα διατηρούσε δεσμό με την κολλητή της Μελίνας, την Αντιγόνη, είναι αποφασισμένη να φανερώσει στην οικογένεια Ματθαίου και στην Άννα την παράνομη σχέση που διατηρούσε όλους αυτούς τους μήνες με τον Πάτροκλο. Όταν δε ανακοινώνει στον νεαρό την απόφαση της, εκείνος, φοβούμενος ότι θα έρθει αντιμέτωπος με όλους, προσπαθεί να τη μεταπείσει με κάθε τρόπο! Όμως μια ερωτευμένη και πληγωμένη γυναίκα όπως η Δήμητρα δεν διστάζει να φτάσει στα άκρα!

Πηγή:Mytv