Μπρούσκο: Σφοδρή «σύγκρουση» του Σήφη με τον Διαμαντή

Μπρούσκο

Ο Ματθαίος, έξαλλος με την Αναστασία, αποφασίζει να στήσει μια "βρώμικη" ιστορία εις βάρος της, προκειμένου να της πάρει το παιδί.

[dfp_ads id=236982]

Μπρούσκο – 659ο επεισόδιο: Όπως ήταν αναμενόμενο, ο γάμος της Δάφνης και του Μύρου, είναι άκρως επεισοδιακός χαρίζοντας στους προσκεκλημένους άφθονο γέλιο, αλλά και αγωνία για το αν τελικά θα τελεστεί το μυστήριο. Ο Σήφης με τον Διαμαντή τα λένε έξω από τα δόντια και για πρώτη φορά ο πόλεμος μεταξύ τους είναι ανοιχτός και σφοδρός.

Ο Πάτροκλος με απειλές, καταφέρνει και πάλι να συναντήσει τη Δήμητρα κι αυτή καταλαβαίνει ότι η κατάσταση έχει οδηγηθεί στα άκρα κι αποφασίζει να απευθυνθεί στη Χρυσάνθη και να ζητήσει βοήθεια, αφού πια φοβάται για τη ζωή της.

Ο Ματθαίος, έξαλλος με την Αναστασία, αποφασίζει να στήσει μια «βρώμικη» ιστορία εις βάρος της, προκειμένου να της πάρει το παιδί. Η Κορίνα λέει στη Δάφνη ότι όντως έχει ερωτική σχέση με τον Χρήστο και η Κωνσταντίνα, αποφασίζει να δράσει. Ο Αχιλλέας , λίγο πριν φύγει για Κύπρο, κάνει μια ύστατη προσπάθεια να πείσει τη Μελίνα να τον ακολουθήσει.