Μπρούσκο: Σάρωσε σε τηλεθέαση στην πρεμιέρα

Μπρούσκο

Απόψε η πρώτη μεγάλη μάχη της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1 με το "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα".

Η πρεμιέρα της 4ης σεζόν μιας από τις πλέον επιτυχημένες καθημερινές σειρές των τελευταίων ετών έγινε χθες. Το Μπρούσκο επέστρεψε με ένα διπλό επεισόδιο το βράδυ της Κυριακής και στο ραντεβού που έκλεισε με τους τηλεθεατές πήγαν πολλοί…

Συγκεκριμένα, η σειρά έκανε μέσο όρο τηλεθέασης στο σύνολο 28,6% και 23,3% στο δυναμικό κοινό. Το Μπρούσκο έφτασε σε τέταρτο έως και το 32,4%. Απόψε αναμένεται η πρώτη μεγάλη αναμέτρηση της σειράς με το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» που κάνει πρεμιέρα στον Alpha.

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης

Τι θα δούμε απόψε στο Μπρούσκο

582ο επεισόδιο: Αχιλλέας, τρέχει να προλάβει τη Μελίνα πριν καταθέσει στην αστυνομία τι συνέβη εκείνη την περίεργη νύχτα στο οινοποιείο του Σήφη. Στο μεταξύ ο αστυνόμος Αρχοντάκης, σίγουρος πλέον ότι ο Πάτροκλος εμβόλισε τ’ αμάξι με τον Σήφη και τον Αχιλλέα μέσα, ζητάει απ’ τον Διαμαντή να του αποκαλύψει πού κρύβεται ο γιος του. Την ίδια στιγμή ο Τζιράκης κάτω απ’ τις οδηγίες του μυστηριώδους τοκογλύφου, επιχειρεί ν’ αποσπάσει χρήματα απ’ την Χρυσάνθη, επικαλούμενος τα χρέη του Πάτροκλου. Ο Αλέξης επιμένει να πολιορκεί την Αναστασία, γεγονός που προκαλεί τη ζήλια του Ματθαίου, ενώ παράλληλα ο Σήφης ζητάει απ’ την Άλκηστη επίμονα να χωρίσει τον Αλκιβιάδη. Η Κωνσταντίνα προσπαθεί να συνετίσει τη Δάφνη ώστε να πάψει να προκαλεί με τη μεγαλομανία της. Η Γεσθημανή παραξενεύεται όταν ανακαλύπτει κρυμμένο στα ρούχα του Σήφη, ένα δεύτερο μενταγιόν «Μπρούσκο», ίδιο μ’ αυτό που φοράει στο λαιμό της η Μελίνα, ενώ το πόρισμα του ιατροδικαστή, σχετικά με τον σκελετό που βρέθηκε, θα βάλει σ’ ανησυχία εκ νέου τον Σήφη, τον Αχιλλέα και κυρίως την Μελίνα!