Μπρούσκο: Ο Ματθαίος και η Αναστασία, καταρρέουν

Μπρούσκο

Η Μαρίνα, τρομοκρατείται όταν ο Πάτροκλος εισβάλει σπίτι της και σε κατάσταση παραφροσύνης απαιτεί να μιλήσει στη Δήμητρα.

Μπρούσκο – 663ο επεισόδιο: Ο Διαμαντής μαθαίνοντας τις εξελίξεις της υγείας του μικρού Ανδρέα, αγνοεί τις παρουσίες των 2 οικογενειών στο νοσοκομείο και σπεύδει να εμψυχώσει την Αναστασία. Όταν η Αλίκη προτείνει στον Μύρο να προσλάβει τον Χρήστο στις επιχειρήσεις του, οι οποίες όμως στα Χανιά είναι ανύπαρκτες, της Δάφνη της μπαίνει η ιδέα να δημιουργήσουν ένα απλό.. εργοστάσιο.

[dfp_ads id=236982]

Η Άλκηστις, ξεκινάει να συναντήσει το Σήφη έξω απ’ το νοσοκομείο, αγνοώντας ότι την παρακολουθεί άνθρωπος του Αλκιβιάδη. Η Κωνσταντίνα κατορθώνει με έξυπνο τρόπο, να κάνει τον Χαρίδημο να ζηλέψει. Παράλληλα, ο Χρήστος εμπιστεύεται στην Αλίκη το τραγικό συμβάν με το δυστύχημα του μικρού Ανδρέα κι η Αλίκη με τη σειρά της.. το διαδίδει παντού.

Την ίδια στιγμή στην Κύπρο, η Μαρίνα, τρομοκρατείται όταν ο Πάτροκλος εισβάλει σπίτι της και σε κατάσταση παραφροσύνης απαιτεί να μιλήσει στη Δήμητρα. Στο μεταξύ στη Κρήτη, ο πόνος φέρνει ακόμα πιο κοντά την Μελίνα με τον Αχιλλέα, ενώ ο Ματθαίος κι η Αναστασία, καταρρέουν στο άκουσμα της νέας επιδείνωσης υγείας του γιου τους.