Μπρούσκο: Ο Αχιλλέας θέτει τη ζωή του σε κίνδυνο…

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις της σειράς

 Επεισόδιο 172: Περίληψη
Η Αναστασία έρχεται σε σύγκρουση με τον Σήφη εξοργίζοντάς τον, αφού η ίδια θεωρεί πως στη δεδομένη φάση η Αγγελική τον χρειάζεται περισσότερο και δεν θα ‘πρεπε να εμπλακεί στις έρευνες που γίνονται για τον εντοπισμό της Μελίνας. Τη θέση της Αναστασίας επικυρώνουν οι πράξεις της Αγγελικής, όταν για ακόμα μια φορά, βρίσκει τον τρόπο να κάνει χρήση, αψηφώντας τις συνέπειες.

Μετά από σχεδόν δύο εικοσιτετράωρα από την εξαφάνιση της Μελίνας, ο Αχιλλέας δεν αντέχει άλλο να παραμένει αδρανής, και παίρνει την μεγάλη απόφαση να την ψάξει μόνος του εν αγνοία όλων, θέτοντας κι ο ίδιος την ζωή του σε εξαιρετικό κίνδυνο.

Η Αλίκη θέλοντας να επιβεβαιώσει τις υποψίες της για τη σχέση του Μηνά με την Εύα, τον παρακολουθεί και τους φωτογραφίζει σε ιδιαίτερες στιγμές. Παρά τις πιέσεις όλων, η Αλίκη είναι ανένδοτη και απειλεί να τους καρφώσει στην Βασιλική. Κανείς όμως δεν περίμενε ότι θα το έπαιρνε ένα βήμα παρακάτω, και θα αποκάλυπτε στον Μηνά τα κρυφά ραντεβουδάκια του Πάτροκλου με τη γυναίκα του. Η Ευρυδίκη συμφωνεί να συναντηθεί με την Χριστίνα, προκειμένου να ακούσει το σχέδιο της σχετικά με την εξόντωση των Ματθαίων.