Μπρούσκο: Ο Αχιλλέας και η Μελίνα συλλαμβάνονται

Μπρούσκο

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1;

Μπρούσκο – 695ο επεισόδιο: Η Στέλλα πανικοβάλλεται όταν μαθαίνει από την Μελίνα ότι ο Ματθαίος βρίσκεται στην Κρήτη χωρίς να την ενημερώσει και ζητάει εξηγήσεις. Παράλληλα, σκηνή κάνει και ο Ανδρέας στην Αναστασία για τις κρυφές συναντήσεις που έχει με τον Ματθαίο, κι ενώ εκείνη δικαιολογείται, ο Ανδρέας αποφασίζει να την παρακολουθήσει και τους βρίσκει μαζί.

[dfp_ads id=236982]

Ο Πάτροκλος θέλοντας να προστατέψει το πατέρα του, αλλά κυρίως τα οικονομικά του συμφέροντα, προειδοποιεί σε έντονο ύφος την Ρενάτα να εξαφανιστεί από την ζωή του Διαμαντή. Αυτό που δεν υπολόγισε όμως, είναι πως η Ρενάτα τα λέει όλα στον πατέρα του. Την ίδια στιγμή, η Δάφνη δείχνει ότι ενοχλείται από αυτή τη σχέση του Διαμαντή και μοιράζεται τους προβληματισμούς της με την Κωνσταντίνα.. ενώ πιάνει στα πράσα τον Μηνά να λέει στο Σήφη για την νέα γκόμενα που έχει. Από την άλλη η Βασιλική απειλεί τον Χαρίδημο πως αν δεν ξεκαθαρίσει με την Γεσθημανή, θα μιλήσει στη φίλη της.

Ο Αχιλλέας με την Μελίνα βγαίνουν για λίγο το βράδυ έξω από το σπίτι, όταν συνειδητοποιούν όμως ότι δεν πήραν τα κλειδιά του σπιτιού, αποφασίζουν να διαρρήξουν ένα παράθυρο.. η κατάσταση περιπλέκεται όταν η αστυνομία ειδοποιείται και οι δυο τους συλλαμβάνονται. Κι ενώ η Δήμητρα εξακολουθεί να προσπαθεί να αποξενώσει την Μαρίνα από τους Ματθαίους, εκείνη κρατάει συγκινημένη, για πρώτη φορά τον αδερφό της, τον μικρό Αχιλλέα στην αγκαλιά της.