Μπρούσκο: Κλεφτές ματιές στον 3ο κύκλο!

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις που θα φέρει η νέα σεζόν στην αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1.

Στην αρχή τελευταία σκηνή του δεύτερου κύκλου, η Μελίνα, ο Αχιλλέας και ο Σήφης πέφτουν σε μία ενέδρα θανάτου, αριστοτεχνικά σχεδιασμένη από τον Νικηφόρο (Μάνος Γαβράς), ένα μυστηριώδη άντρα, ο οποίος έχει βάλει στόχο να πάρει εκδίκηση από το ζευγάρι και να φορτώσει την ευθύνη στον πρώην σύζυγο… Ο ίδιος, από τη μεριά του, έχει φροντίσει να εξασφαλίσει για τον εαυτό του ένα ακλόνητο άλλοθι και θα δούμε στη συνέχεια μέρα με τη μέρα να εμπλέκεται όλο και περισσότερο στη ζωή των βασικών ηρώων. Όσο για τους τρεις, θα γλιτώσουν μεν από την παγίδα του, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα μάθουν ποιος τους διώκει, ούτε φυσικά ότι ο κίνδυνος θα τελειώσει εδώ… Ο Νεκτάριος, από τη μεριά του, θα πρέπει να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των πράξεων του και κυρίως, την εξωσυζυγική του σχέση με την Αντιγόνη.

Η Δήμητρα μαθαίνει όλη την αλήθεια λίγο πριν φύγουν για το πάρτι στην παραλία που κάνουν ο Μηνάς και η Βασιλική μετά το γάμο τους και αποφασίζει να πάρει τα παιδιά τους και να απομακρυνθεί! Ο Πάτροκλος τη βλέπει αναστατωμένη και όταν μαθαίνει το λόγο, της λέει πως θα πάει μαζί της πολύ σύντομα, όμως συνειδητοποιεί ότι δεν μπορεί να το κάνει γιατί η Άννα περιμένει το δικό τους παιδί και ο ίδιος δεν θα μπορούσε ποτέ να την αφήσει μόνη της σε αυτή την κατάσταση, ούτε να εγκαταλείψει το μωρό του, όπως κάνει η μητέρα του… Δυστυχώς όμως, η απόφαση αυτή, το να μείνει στην Κρήτη, θα αποβεί εις βάρος του, μια που η Αστυνομία τον έχει στο στόχαστρο για την απαγωγή της Μελίνας και θα τον στείλει πίσω από τα κάγκελα.

 

Our #mprousko3 bad guys @teo__harris and @manosgavras

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Andreas Geo (@georgiou82) στις


Ειρήνη μετά την… τρικυμία!
Ο Αχιλλέας και η Μελίνα επιστρέφουν στην ήρεμη οικογενειακή ζωή και βαφτίζουν την κόρη τους Αγάπη – Αριάδνη, ενώ ο Ματθαίος με την Αναστασία σχεδιάζουν το γάμο τους αμέσως μόλις τα πράγματα ηρεμήσουν. Ο Σήφης από τη μεριά του, προσπαθεί να προσαρμοστεί σε μία ζωή χωρίς την Αγγελική και στο γεγονός ότι θα πρέπει να αναπληρώσει το κενό για την κόρη του. Σε αυτή την δύσκολη φάση, η Όλγα παραμένει δίπλα του όπως ήταν κι εκείνος όταν η ίδια ένιωθε πως ο Ματθαίος την είχε ουσιαστικά ξεχάσει. Πολύ σύντομα, η Αναστασία και ο Ματθαίος φτιάχνουν βαλίτσες για Φλωρεντία, για να παραβρεθούν σε μία έκθεση κρασιών και μαζί τους θα ταξιδέψουν ο Μανωλιός και ο Αχιλλέας.

 

Το ΜΠΡΟΥΣΚΟ καλωσορίζει τον αγαπημένο ΜΑΝΟ ΓΑΒΡΑ @manosgavras στον τρίτο κύκλο! #mprousko3

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Andreas Geo (@georgiou82) στις


Τα εντυπωσιακά πλάνα από τη διάσημη ιταλική πόλη θα τα βλέπουμε για αρκετά επεισόδια, μια που η ομάδα του «Μπρούσκο» έμεινε στη γειτονική χώρα για μια ολόκληρη εβδομάδα και επέστρεψε… με πλούσιο υλικό! Άλλωστε, τα γυρίσματα για τα πρώτα 23 επεισόδια του 3ου κύκλου στα οποία ο Παύλος καλείται να κάνει μία νέα δύσκολη επιλογή στη ζωή του μετά την εμφάνιση της Χρυσάνθης (Κοραλία Καράντη) έχουν ήδη ολοκληρωθεί με την εμφάνιση ενός άλλου νέου προσώπου… Η παρουσία στα Χανιά της Ξένιας (Ειρήνη Μπαλτά) μιας μυστηριώδους γυναίκας που κανείς δεν γνωρίζει και δεν μοιάζει να θέλει να ανοίξει τα χαρτιά της σε κανέναν, ταράζει τα νερά για πολλούς και θα κάνει τους τηλεθεατές να περιμένουν με ανυπομονησία το επόμενο επεισόδιο!

 

Directors #mprousko @stamosts @georgiou82 and @evangelou9

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Andreas Geo (@georgiou82) στις

Πηγή: 7μέρεςTV