Μπρούσκο: Κατεβάζει αυλαία με διπλό επεισόδιο

Απόψε στις 21:15 στον ΑΝΤ1...

Φινάλε του Α΄ κύκλου για το Μπρούσκο που θα μεταδοθεί αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο του καναλιού και θα έχει διπλή διάρκεια.

Τι θα δούμε στο φινάλε της σειράς;

Ο Σήφης, αποφασισμένος να διαλύσει το γάμο της Μελίνας χωρίς να πέσουν οι υποψίες πάνω του, πείθει το Μηνά να κάνει ένα ταξίδι-αστραπή στην Αθήνα και να στείλει από εκεί το DVD στο Ματθαίο. Η Αγγελική, μη αντέχοντας τη στέρηση, ετοιμάζεται να το σκάσει απ’ το κέντρο αποτοξίνωσης. Ο θυμός της Δάφνης μετατρέπεται σε πόνους γέννας κι η Αναστασία καλείται να την μεταφέρει στο μαιευτήριο. Ο Μάρκος από την άλλη, πιστεύει ότι είναι ένα ακόμα κόλπο της για να τα ξαναφτιάξουν χωρίς να χρειαστεί να ρίξει τον εγωισμό της. Όταν τελικά πείθεται, τρέχει γρήγορα κοντά της. Παρά τους πόνους της, η Δάφνη αρνείται να γεννήσει λόγω… θέσης πλανητών, καθώς δεν της αρέσει ο ωροσκόπος που θα έχει η κόρη της.

Η μητέρα της Μελίνας φθάνει στην Κύπρο για το γάμο και φιλοξενείται στη γιαγιά Ανδριανή. Τη χαρά της φροντίζει να χαλάσει ο Μανωλιός με τις απίστευτες γκάφες του. Η Μελίνα κι ο Αχιλλέας παραβλέπουν τα έθιμα και κοιμούνται αγκαλιά από το προηγούμενο βράδυ, στην Αγία Νάπα, αφού πρώτα δίνουν όρκους αιώνιας αγάπης. Η μέρα του γάμου τους ξημερώνει… Στο μεταξύ, η Αναστασία, το σκάει από την Κρήτη, αφήνοντας ένα σημείωμα για το Σήφη, ενώ ο Ματθαίος, μία ώρα πριν το γάμο του αδελφού του, παραλαμβάνει το DVD, το περιεχόμενο του οποίου τον ταράζει και τον εξοργίζει…

Διαβάστε ακόμα:

Μπρούσκο: Τραγικό φινάλε για την Χριστίνα