Μπρούσκο: Η Μελίνα εξαφανίζεται…

Διαβάστε λεπτομέρειες

Επεισόδιο 169

Αγνοώντας ποιος κρύβεται πίσω απ’ την ιστοσελίδα της Χέλγκα, η Δάφνη, ταράζεται απ’ την αδιαφορία που δείχνει για τα παιδιά της. Ο Σήφης, δείχνει αποφασισμένος να σώσει με κάθε τρόπο την Αγγελική απ’ τις ουσίες, για χάρη της κόρης του. Η Κωνσταντίνα, αρχίζει να σκέφτεται σοβαρά μια επανασύνδεση με το Μανωλιό, την ίδια στιγμή που εκείνος, προκειμένου να την φέρει κοντά του, παίρνει μαθήματα απ’ την Δάφνη.. πως γίνονται οι υποβολές.

Η γιαγιά Ανδριανή, μαθαίνει έντρομη για τις απειλές του Πάτροκλου, απέναντι στη Χριστίνα. Στο μεταξύ στην Κρήτη, φτάνουν οι Ματθαίοι με την Δήμητρα, καθώς κι η Μελίνα, που ‘ναι αχώριστη πλέον απ’ τον Αχιλλέα. Μια τυχαία συνάντηση μ’ έναν πρώην «πελάτη» της Δάφνης, θα ταράξει την ηρεμία της, αλλά και του Μάρκου.

Στην προγραμματισμένη σύσκεψη Γιαννακάκηδων-Ματθαίων, στο σπίτι του Διαμαντή, επικρατεί ένταση, λόγω της αιώνιας αντιπαλότητας Σήφη κι Αχιλλέα. Ένα ξαφνικό μπουρίνι ξεσπάει στα Χανιά, ενώ ταυτόχρονα η Μελίνα εξαφανίζεται περιέργως, μη γνωρίζοντας κανείς ότι νωρίτερα.. είχε ξανοιχτεί στο πέλαγος με βάρκα