Μπρούσκο εξελίξεις: Δραματικές ώρες για την Αναστασία!

Ο Σηφαλάκης την πυροβολεί εν ψυχρώ και μεταφέρεται στο νοσοκομείο, όπου…

Συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις στο Μπρούσκο, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού TVzάπινγκ, καθώς η Αναστασία δεν προλαβαίνει να χαρεί την εγκυμοσύνη της κι ένα απρόσμενο γεγονός ανατρέπει τη ζωή της και τη βάζει σε κίνδυνο. Ο Σηφαλάκης εμφανίζεται το βράδυ των γενεθλίων της Αναστασίας, τραβάει όπλο και της λέει: «Αναστασία Γιαννακάκη, γιορτάζεις με τα λεφτά που μου έφαγες;». Ο Πάτροκλος πέφτει πάνω του και το πιάνει το χέρι, ο Μηνάς πάει να τον τραβήξει, αλλά ο Σηφαλάκης πυροβολεί την Αναστασία που πέφτει αιμόφυρτη. Ο Ματθαίος σκύβει πάνω της πανικόβλητος και ο Αχιλλεάς ουρλιάζει: «ένα ασθενοφόρο ρε παιδιά. Ας καλέσει κάποιος ένα ασθενοφόρο».

Με στραμμένη την προσοχή όλων πάνω στην Αναστασία που αιμορραγεί, ο Σηφαλάκης αρπάζει την ευκαιρία και το σκάει. Ο Πάτροκλος τρέχει να προλάβει τον Σηφαλάκη που ήδη έχει εξαφανιστεί, ενώ η Αναστασία ψιθυρίζει «πονάω, πονάω»!

Ο Σήφης τρέχει στο νοσοκομείο όπου μαθαίνει τις δυσάρεστες επιπτώσεις που είχε ο τραυματισμός της αδελφής του. «Η Αναστασία είναι καλά. Έχει ένα τραύμα διαμπερές στο αριστερό χέρι, στο μπράτσο, αλλά η σφαίρα ήταν μικρού διαμετρήματος και δεν της έκανε μεγάλη ζημιά. Υπάρχει κι ένα δυσάρεστο όμως. Το σοκ από τον πυροβολισμό της προκάλεσε αποβολή».