Μπρούσκο: Διάλυση της συνεργασίας μεταξύ των δύο οικογενειών

Στο αποψινό επεισόδιο...

Η Δάφνη απολαμβάνει τις διακοπές της στην Κύπρο, ενώ η γιαγιά Αδριανή αναλαμβάνει να παίξει τον ρόλο της προξενήτρας και κανονίζει να γνωρίσει στην Κωνσταντίνα τους υποψήφιους γαμπρούς, κρυφά όμως πάντα από τα εγγόνια της. Ο Νεκτάριος δίνει εντολή στην Ειρήνη να πάει για ανάλυση το μπουκάλι με το σίδηρο που λάμβανε η Μελίνα.

Ο Μηνάς προσπαθεί να μαλακώσει τη Βασιλική για το ψέμα που της είπε, ενώ ο Σήφης του ζητά να μεσολαβήσει, έτσι ώστε να τα ξαναβρεί κι αυτός με την Εύα, ασχέτως αν ο ίδιος κρατά ψυχρή στάση απέναντί της και την αγνοεί. Η Αναστασία ανακοινώνει στον Διαμαντή τους αρραβώνες της με τον Αντώνη.

Ο Ματθαίος συναντιέται με τους δικηγόρους του και τους ζητάει να προχωρήσουν στη διάλυση της συνεργασίας τους με τους Γιαννακάκηδες. Παρά τις προσπάθειες του Αχιλλέα για να συνεφέρει κάπως τη Μελίνα, εκείνη παραμένει θλιμμένη. Το dvd πέφτει στα χέρια της μικρής Στεφανίας και καταλήγουν να το παρακολουθούν η Αγγελική και ο Μάρκος. Με αφορμή την είδηση των αρραβώνων της Αναστασίας, ο Αχιλλέας επιμένει να μάθει από τον Ματθαίο ποιος ήταν αυτός που τον εκβίαζε να διαλύσει τότε τους δικούς τους αρραβώνες.