Μπρούσκο: Αποχωρεί η Ευρυδίκη

«Δυστυχώς ο ρόλος της ολοκληρώνεται φέτος...».

Συνέντευξη στο περιοδικό «TVzάπινγκ» παραχώρησε η Μέλπω Κολόμβου, η τηλεοπτική Ευρυδίκη του «Μπρούσκο», η οποία αποκάλυψε πως θα αποχωρήσει από τη σειρά στο τέλος της σεζόν.

Το «Μπρούσκο» έχει πάρει το πράσινο φως και για τρίτη χρονιά. Ο ρόλος της Ευρυδίκης θα συνεχιστεί και του χρόνου ή ολοκληρώνεται φέτος;

Δυστυχώς ο ρόλος της Ευρυδίκης ολοκληρώνεται φέτος. Εδώ θα πάρω την ευκαιρία να ευχαριστήσω θερμά όλους τους συντελεστές και τους συνεργάτες μου γι' αυτό το υπέροχο ταξίδι στο «Μπρούσκο». Ήταν δύο υπέροχα, γεμάτα χρόνια που έδωσα αλλά και πήρα πολλά. Εύχομαι πραγματικά ότι καλύτερο για την τρίτη χρονιά.

Τις κινήσεις που κάνει η Ευρυδίκη θα τις χαρακτήριζες ως ένα μελετημένο σχέδιο εκδίκησης;

Θα έλεγα ότι αρχικά τα σχέδια και οι πράξεις της χαρακτηρίζονταν από εκδίκηση αλλά στην πορεία αποδείχτηκε ότι μοναδικός της στόχος είναι τα λεφτά.

Μέχρι τώρα δεν είναι λίγα αυτά που έχεις κάνει. Μετά τη σύλληψη του Πάτροκλου και του Διαμαντή θα φοβηθείς και για τη δική σου ασφάλεια;

Ποιος δεν φοβάται όταν απειλείται η ζωή του! Παρ' όλα αυτά δεν αφήνει τον φόβο να την καταβάλλει. Όπως αποδείχθηκε μέχρι τώρα, η Ευρυδίκη είναι ένα άτομο ικανό να επιβιώνει, να ξεγλιστράει και να σώζει το τομάρι της. Δεν είναι μόνο πονηρή, είναι και έξυπνη και αυτό την κάνει πιο επικίνδυνη.

Ποιες είναι οι αντιδράσεις σου;

Γυρίζει την πλάτη της και αποχωρεί με τις τσέπες γεμάτες.