Μπρούσκο: Η Αναστασία ξεσπά

Μπρούσκο

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1;

Μπρούσκο – 613ο επεισόδιο: Η Δήμητρα μη μπορώντας να αντισταθεί στην πρόσκληση του Πάτροκλου, τον συναντά στο ξενοδοχείο και κάνουν έρωτα. Οι Ματθαίοι μαζί με τον Σήφη όμως μαθαίνουν για τον ερχομό του στην Κύπρο και εξοργίζονται. Έτσι, προκειμένου ο Νεκτάριος να προλάβει τα χειρότερα, πηγαίνει πρώτος στο ξενοδοχείο και τους βλέπει μαζί.

[dfp_ads id=236982]

Την ίδια στιγμή ο Διαμαντής μαθαίνει από την Ερνέστα για το ταξίδι του Πάτροκλου στην Κύπρο και τον προειδοποιεί για τελευταία φορά, ενώ εξακολουθεί να θέλει να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να καταστρέψουν τον Παύλο Γιαννακάκη. Η Αναστασία μαθαίνει για την παραμονή της Στέλλας στο σπίτι του Αχιλλέα και της Μελίνας και στο άκουσμα ότι λόγω της σχέσης με τον Ματθαίο τους αποκαλεί πλέον «οικογένεια» ξεσπά.

Η Κωνσταντίνα ενθουσιασμένη ετοιμάζει την ερωτική φωλιά της μαζί με τον  Χαρίδημο, η Γεσθημανή όμως  με τον Μηνά την υποψιάζονται. Ο Αλκιβιάδης αναλαμβάνει τώρα αυτός να απειλήσει τον Αλέξη για την αποπληρωμή του δανείου, ενώ ο Μύρος παρακολουθεί την Δάφνη και την βλέπει να σ’ ένα περίεργο ραντεβού με τον Αλέξη.