Μπρούσκο: Αυτό είναι το τέλος!

Μπρούσκο

Τραγικό ατύχημα για Σήφη και Αχιλλέα!

Την Παρασκευή 24 Ιουνίου ρίχνει αυλαία ο 3ος κύκλος του Μπρούσκο με ένα διπλό και άκρως συγκλονιστικό επεισόδιο. Το MYtv και η Σοφία Τσίρκα γράφουν για τις εξελίξεις που θα καθηλώσουν!

Ένα τελευταίο επεισόδιο με πολλή δράση, αγωνία και ανατρεπτικές εξελίξεις ετοίμασαν οι συντελεστές του Μπρούσκο για τον 3ο κύκλο της σειράς. Η Βάνα Δημητρίου επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις, ενώ πρόκειται να δούμε να «ανοίγουν» και νέες ιστορίες, που θα μας κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον και στον 4ο κύκλο. Σήφης και Αχιλλέας έρχονται ξανά αντιμέτωποι με μια παγίδα θανάτου. Αυτή τη φορά η ζωή τους κρέμεται από μια κλωστή. Αυτουργός είναι και πάλι ο Πάτροκλος, ο οποίος αποφασίζει να βγάλει από τη μέση τους δυο άντρες με οποιοδήποτε κόστος.

Όλα αρχίζουν όταν ο Αχιλλέας και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας Ματθαίου ταξιδεύουν στα Χανιά για την αναβίωση του έθιμου του κλήδονα, αλλά και για να γιορτάσουν το ότι ο Σήφης κατάφερε να πείσει τους Ιταλούς να υπογράψουν τη συμφωνία και να συνεργαστούν μαζί τους. Ωστόσο, η τελευταία επαγγελματική επιτυχία των Γιαννακάκηδων και των Ματθαίων εξοργίζει τον Πάτροκλο, που πλέον ακροβατεί ανάμεσα στο μίσος για εκείνους και στον φόβο απέναντι στον Τζιράκη, καθώς δεν μπορεί να του επιτρέψει τα δανεικά. Θολωμένος όπως είναι, μόλις βρίσκει την κατάλληλη ευκαιρία, επιτίθεται στον Σήφη και τον Αχιλλέα, που είναι μαζί στο ίδιο αυτοκίνητο.

Συγκεκριμένα, τους ακολουθεί και ξαφνικά εμβολίζει το αυτοκίνητο που οδηγεί ο Σήφης με συνοδηγό τον Αχιλλέα. Ο έλεγχος του οχήματος χάνεται λόγω της σφοδρής σύγκρουσης, με αποτέλεσμα οι δύο άντρες να πέσουν στη θάλασσα. Οι επόμενες ώρες είναι δραματικές. Ο Σήφης καταφέρνει να αναδυθεί σώος και ασφαλής από τον βυθό. Δεν συμβαίνει, όμως, το ίδιο με τον Αχιλλέα. Ο Κρητικός, όταν συνειδητοποιεί τι συμβαίνει, χωρίς να χάσει χρόνο, προσπαθεί να εντοπίσει τον Αχιλλέα και να τον σώσει.

Την ίδια στιγμή, ο Ματθαίος μοιάζει μελαγχολικός, ενώ πλέον και ο ίδιος δεν μπορεί να μην παραδεχθεί πως του λείπει η Αναστασία. Έτσι, αποφασίζει να της μιλήσει και να της εξομολογηθεί πως σκέφτεται την επανασύνδεση. Ωστόσο, ένας νέος άντρας που εμφανίζεται, ο Αλέξης, τον οποίο ο Παύλος θα ήθελε στη ζωή της κόρης του, αλλάζει σχέδια και βάζει τη σχέση του του με την Αναστασία σε άλλη πορεία. Έτσι, στη γιορτή του Κλήδονα, και ενώ ο Ματθαίος έχει αποκαλύψει στα αδέλφια του πως θέλει να είναι ξανά με την Αναστασία, τη βλέπει να συνομιλεί με τον Αλέξη. Τότε την προσεγγίζει και της προτείνει να συζητήσουν. Στη συνέχεια, της λέει να τα αφήσουν όλα πίσω τους και να κάνουν νέα αρχή στη σχέση τους, δίνοντας ακόμη μια ευκαιρία στην αγάπη που τρέφει ο ένας για τον άλλον. Ποια θα είναι όμως η απάντηση της;