Τα «τρία μπαμπαδάκια» έρχονται αντιμέτωπα με διαφορετικές όψεις της αλήθειας απόψε στις 21:00 στο νέο επεισόδιο της οικογενειακής σειράς του Alpha «Μπαμπά, σ’αγαπώ».
Επεισόδιο 14: «Η αλήθεια τελικά είναι περίεργο πράγμα» – Ο Δημήτρης αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι είναι πολύ ερωτευμένος με την Ελένη, εκείνη όμως δεν μπορεί ακόμα να τον εμπιστευτεί. Ζητάει από τον Κώστα να κρατήσει τον Βίκτωρα για να βρεθεί μαζί της και να της πει ότι πρώτη φορά εδώ και καιρό αισθάνεται έτοιμος για σχέση.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ο Νίκος είναι έξαλλος με το ραντεβού της Βιργινίας με Μανώλη, ιδίως όταν κατά παράκληση της Στέλλας πρέπει να της κρατήσει τα παιδιά για να μπορέσει να βγει με τον επίδοξο μνηστήρα της.
Ο Ηρακλής πάει στην πρώτη του επίσκεψη στον Στέλιο στο σπίτι Ευριπίδη-Τζούλιας, όμως ο Ευριπίδης του έχει οργανώσει μια σειρά από εμπόδια που θα τον φέρουν στα όρια να πιαστεί στα χέρια με τον πεθερό του, ενώ η Τζένη, υπό την καθοδήγηση της πιο έμπειρης Στέλλας, ετοιμάζεται για το ραντεβού τους το βράδυ για να δουν μαζί τον «Πόλεμο των Άστρων».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ