Μπαίνει στο Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

Ο Γιώργος Χρανιώτης εισβάλει στη σειρά της ΕΡΤ, Χαιρέτα μου τον Πλάτανο.

Υποδυόμενος τον χαρακτήρα του Νικόλα, ενός τριανταπεντάρη μέλους μιας ΜΚΟ, ο αγαπητός ηθοποιός Γιώργος Χρανιώτης, σύμφωνα με όσα γράφει ο Γιάννης Βίτσας στο 7 ΜΕΡΕΣ TV, εισβάλει στη σειρά Χαιρέτα μου τον Πλάτανο προκειμένου να διαπιστώσει αν στις παλιές εγκαταστάσεις κατασκήνωσης που βρίσκονται λίγο έξω από το χωριό μπορεί να στηθεί και να λειτουργήσει μια δομή υποδοχής μεταναστών, στο πλαίσιο της αποσυμφόρησης των ήδη υπαρχουσών δομών.

Γιώργος Χρανιώτης

Ο Νικόλας είναι ένας γοητευτικός άντρας, που στα φοιτητικά του χρόνια ως σπουδαστής Κοινωνιολογίας, υπήρξε δυναμικός και ακτιβιστής. Μεγαλώνοντας η επαναστατική του φύση χαλιναγωγήθηκε ως έναν βαθμό, και αποφάσισε να διοχετεύσει τις γνώσεις και την όρεξή του για δουλειά σε πράγματα που θα μπορούσαν να προσφέρουν ανακούφιση σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Η Κατερίνα τον γνώρισε όταν ήταν πρωτοετής στην Ιατρική μέσα από μια κοινή παρέα. Εκείνος ήταν μεγαλύτερος. Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος και οι δυο και είχαν μια σχέση που διήρκεσε κοντά έναν χρόνο. Ο Νικόλας, όμως, τη χώρισε, καθώς έφυγε στο εξωτερικό για μεταπτυχιακό και δεν ήθελε κανείς από τους δυο τους να δεσμευτεί σε μια σχέση εξ αποστάσεως. Στο μυαλό της Κατερίνας ο Νικόλας ήταν ο ιδανικός άντρας. Έζησε μαζί του τον πιο εκρηκτικό έρωτα που δεν κατάφερε να ξεπεράσει μέχρι που γνώρισε τον Παναγή.

Η παρουσία του Νικόλα και του σχεδίου για δομή φιλοξενίας θα διχάσει το χωριό. Ο Παναγής θα κοντραριστεί από το πρώτο λεπτό μαζί του, χωρίς να γνωρίζει το παρελθόν του με την Κατερίνα. Όταν μάθει την αλήθεια θα ζηλέψει αφόρητα και θα κάνει τη μία βλακεία μετά την άλλη, απογοητεύοντας την Κατερίνα και στρέφοντάς την όλο και περισσότερο προς τον Νικόλα. Ο Παναγής ζηλεύει τα πτυχία του Νικόλα, που είναι τόσο ωραίος τύπος, που για όλα έχει άποψη και όραμα… Νομίζει ότι η Κατερίνα βλέπει σ’ αυτόν έναν μεσσία, ενώ στον Παναγή έναν απλό δασονόμο με το ταπεινό όνειρο να ξαναζωντανέψει το Τζουράσικ Παρκ.