Μπαίνει στις Άγριες Μέλισσες και στέλνει την Ελένη στη φυλακή – Αυτός θα υποδυθεί τον εισαγγελέα στη δική

Άγριες Μέλισσες

Δείτε ποιος είναι ο ηθοποιός που θα ενσαρκώσει τον εισαγγελέα στη δίκη της Ελένης στις Άγριες Μέλισσες.

Με αγωνία περιμένουν όλοι οι τηλεθεατές την έναρξη της δεύτερης σεζόν της σειράς Άγριες Μέλισσες και ήδη τα σπόιλερ μας έχουν… μαρτυρήσει αρκετά πράγματα για την εξέλιξη της ιστορίας.

Ένα από αυτά είναι η καταδίκη της Ελένης για το φόνο του Σέργιου. Η Θεοδοσία έχει βρει ήδη το γράμμα του Γιάννου, στο οποίο αναφέρεται ότι οι τρεις αδερφές έχουν διαπράξει το έγκλημα, και στα πρώτα επεισόδια του νέου κύκλου θα την δούμε να το παραδίδει στον Προύσαλη. Και κάπου εκεί θα ξεκινήσουν τα βάσανα για την Ελένη.

Η Ελένη Σταμίρη θα περάσει από δίκη, στην οποία μαθαίνουμε ότι ο εισαγγελέας θα είναι… καταπέλτης και θα την καταδικάσει σε φυλάκιση, ίσως ισόβια.

Σε δημοσίευμα του περιοδικού “TV Έθνος” και ρεπορτάζ της Φωφώς Μπόνιου, διαβάζουμε το όνομα του ηθοποιού που θα ενσαρκώσει τον εισαγγελέα στη δική της Ελένης.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του περιοδικού, πρόκειται για τον Θεσσαλονικιό ηθοποιό Συμεών Τσακίρη, ο οποίος έχει συνεργαστεί και παλαιότερα με τη σεναριογράφο της σειράς, τη Μελίνα Τσαμπάνη και συγκεκριμένα στην ταινία “Κάτω από το σεντόνι”.

Συμεών Τσακίρης

Εάν ο Συμεών Τσακίρης μπει στις Άγριες Μέλισσες, θα είναι η δεύτερη φορά που ο ίδιος “ανταμώνει” με τον Γιάννη Στάνκογλου και τον Γιώργο Γάλλο, με τους οποίους είχε συνεργαστεί στο έργο του Σαίξπηρ “Ιούλιος Καίσαρας” το 2015.