Μπαίνει στα τελευταία επεισόδια της Αγγελικής

Αγγελική

Ο Μάκης Πουνέντης, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του zappIT, σε ρόλο-έκπληξη στη σειρά του Alpha, Αγγελική.

Αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές, απέκτησε φανατικό κοινό, κατάφερε να γίνει πολλές φορές νούμερο ένα trending topic στο twitter. Η Αγγελική, η δραματική σειρά του Alpha,  συνεχίζει  ως μια σειρά υψηλών προδιαγραφών και εξαιρετικών ερμηνειών. Οι εξελίξεις κορυφώνονται μέσα στον Ιούνιο, ενώ μία ανάσα πριν από το συγκλονιστικό φινάλε, ένα πρόσωπο-έκπληξη  εμφανίζεται σε έναν ρόλο-κλειδί.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, ο Μάκης Πουνέντης, στην πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση, εισβάλλει στη σειρά (στο επεισόδιο 148, το οποίο θα προβληθεί την Τρίτη  22 Ιουνίου) υποδυόμενος τον δημοσιογράφο/παρουσιαστή Γεράσιμο Μαρκίδη.

Δημοσιογράφος, παρουσιαστής ψυχαγωγικής – ενημερωτικής εκπομπής σε μεγάλο κανάλι, ο Γεράσιμος Μαρκίδης (Μάκης Πουνέντης) είναι ικανός στη δουλειά του και πολύ αγαπητός στο ευρύ κοινό. Κατανοεί ποιο είναι το πλαίσιο στο οποίο εργάζεται και το υπηρετεί όπως πρέπει. Γνωρίζει τον παλμό της εποχής και συμβαδίζει μ΄ αυτόν.  Η απόφασή του να εμπλακεί με την ιστορία της Αγγελικής, όταν φτάνουν σε αυτόν οι πληροφορίες από τον Μάκη Βασιλείου (Αργύρης Γκαγκάνης), φίλο του, επίσης δημοσιογράφο από την εποχή που σπούδαζαν μαζί, βασίζεται στο γεγονός ότι μια γυναίκα από το άμεσο περιβάλλον του έχει βιώσει κάτι αντίστοιχο που ποτέ δεν βγήκε στο φως και οι ένοχοι δεν τιμωρήθηκαν. Χρησιμοποιεί τη δύναμη του μέσου για καλό σκοπό και να αποκαλύψει τα κακώς κείμενα, επειδή πιστεύει πως ήρθε η ώρα, όπως λέει και ο ίδιος, «να σταματήσουν να φοβούνται τα θύματα και να αρχίσουν να ανησυχούν οι θύτες». Συναντά την Τζένη (Νάντια Μπουλέ) και της ζητάει πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση της Αγγελικής…

Η συνέχεια επί της οθόνης….