Μόλις έκλεισαν με τον ΑΝΤ1!

ΑΝΤ1

Αυτά είναι τα δύο ονόματα που έκλεισαν για τη νέα σεζόν με το κανάλι!

Ο ΑΝΤ1 ετοιμάζεται  για ακόμη μια φορά να επενδύσει σημαντικά στη μυθοπλασία για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Το κανάλι του Αμαρουσίου τη χρόνια που πέρασε είδε σημαντική αύξηση στους πίνακες τηλεθέασης και φυσικά δεν σκοπεύει να χαλάσει τη συνταγή αλλά να τη βελτιώσει. Από τον Σεπτέμβριο, λοιπόν, έρχονται νέα σειρές στο πρόγραμμα του σταθμού.

Ένα από τα δυνατά χαρτιά της prime time ζώνης, θα είναι και η νέα καθημερινή κωμική σειρά «Αν ήμουν πλούσιος», που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στα τέλη Σεπτεμβρίου. Τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Στράτος Μαρκίδης, ενώ το σενάριο, που αφηγείται την ιστορία τριών εντελώς διαφορετικών ανθρώπων που κερδίζουν ένα μυθικό ποσό στο λαχείο, υπογράφουν οι Νίκος Παπαδόπουλος, Μαντώ Αρβανίτη, Μάκης Πιτταράς και Αντώνης Ανδρής.

Το καστ συμπληρώνεται μέρα με τη μέρα και ήδη έχουν επιλεχθεί τα πρώτα ονόματα. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ZappIT, η Μπέσυ Μάλφα μόλις έκλεισε για πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά, ενώ  για πρώτη φορά στην τηλεόραση θα εμφανιστεί και η κόρη της Νίκη Σκιαδαρέση. Μητέρα και κόρη στη ζωή, αλλά το σενάριο θέλει τελείως διαφορετικούς ρόλους για τις δύο γυναίκες.

Να σημειώσουμε ότι η νεαρή ταλαντούχα ηθοποιός, Νίκη Σκιαδαρέση, έχει κληρονομήσει το ταλέντο των γονιών της και πλέον έφτασε η ώρα για το τηλεοπτικό της ντεμπούτο.